Länsspalten #5.2019

2019-05-29

Hej alla.

Säsongen har haft 1 st Avrostning med fullt till antalet. Nästa avrostning är den 19/5 på Gillinge. Det har varit prova-på-dagar på Arlanda, halvdagar, lite kallt men fulla grupper och nöjda deltagare. Många fina bilder från helgen finns på FB. Så då får vi passa på att säga STORT Grattis till båda årets SMC:are Tina Meltrock Malm, Uppsala som ofta finns på plats och fotar på våra SMC kurser. Den andra SMC:aren som tog hem priset är Danne som jobbar med SPORT utbildningarna. Grattis båda!!

 

Vi kommer under säsongen ha sex tillfällen med knix-grundkurser (26/5, 9/6, 6/7, 11/8,25/8, 31/8 och 8/9.) Glöm inte att titta in på granndistrikten Sörmland och Uppsala och deras grundutbildningar. Vad gäller gruskurser har vi dom tillsammans med Uppsala. Finns länk in från Stockholmshemsida. Det står nu klart att Christoffer "Coffe" Nicklasson är utbildningsansvarig (MCT) i Stockholm som har haft samma roll i Sörmland tidigare. Han är kontaktperson för instruktörer och funktionär. Vi är alltid behov av fler ideella resurser. Anmäl dig till mct@smcstockholm.se.

 

En påminnelse om Öppet hus den 18/5 hos klubben Rapido MCK, Skansbacken 4, Gullmarsplan. Självklart kommer även SMC ha representanter på plats ifall ni har frågor till oss. Glöm inte att om ni är huslösa klubbar som behöver ha mötelokal finns möjlighet att hyra vår del av huset när vi själva inte använder det. Finns en bokningskalender nås via info@smcstockholm.se Mer om eventet Öppethus finns på Rapidos hemsida.


MCRF/ Branschen kommer att ha eventet ”Start2ride” den 8-9 juni på Gillinge för provkörning av demohojar och prova på att få köra med STR lärare för nybörjare. Ta chansen! https://www.mcrf.se/mc-branschens-event/start2ride-gillinge/

 

Kommer du att resa i sommar eller för den delen hitta nya vägar och caféer att besöka? Glöm inte bort att det finns medlemsförmåner som rabatt på flera ställen allt från kaffe med dopp till hotell och färjor till sommaren. www.svmc.se/smc/Medlemsformaner/

 

Vi har många som kommer att köra och kanske vill du hålla i en tur med lite kompisar, skapa en träff i appen htps://smcboken.svmc.se/skapa-traff Alltid kul att vara några stycken och uppleva saker tillsammans.

 

Vi har en ordförande i Stockholms största klubb, MCE - motorcykelentusiasterna som hastigt lämnade oss. En alltid sprudlande glad tjej med ett stort hjärta som var omtänksam om så många, allt från elever i skolan till oss MC-åkare.
Följ dina drömmar som hon sa, vinka och krama om varandra lite extra.
Kör motorcykel och ”Njut av livet som är allt för kort”, Myra Beckman

Tyra

 Bild: Meltrockphoto MC, från MCE ride for our child- Tyra

Myra
Bild Myra Beckman FB

Med vänlig hälsning -Nina Wallenberg info@smcstockholm.se