Start2ride 2017 Gillinge

2017-08-21

Lördag och söndag den 26-27 aug 2017 på Gillinge håller vi ett event som heter Start2ride.

Start2Ride gör drömmen sann!

Du som inte har körkort ännu: Upplev frihet, glädje och gemenskap! Minska trängseln, slipp bilköer och få roligare när du pendlar till jobbet.
Att köra motorcykel är något av det roligaste som finns. Vi vill att fler upptäcker detta. Därför rekommenderar vi STR:s "prova-på-dagar" runt om i landet. I år arrangeras det "stora Start2Ride-evenemanget" på Gillingebanan den 26-27 augusti.

Har du aldrig suttit på en motorcykel, har du körkort men känner dig ringrostig och vill ha lite "komma-igång-tips"? Då är Start2Ride något för dig. Erfarna trafiklärare finns på plats och hjälper dig så du kan känna dig trygg. På en avgränsad yta får du i lugn och ro hjälp att provköra motorcykel. På plats finns allt från de lättaste 125 kubikarna till tunga motorcyklar.

Håll dig uppdaterad om Start2Ride-evenemang via Start2Rides Facebooksida

Åldersgränderna för provkörning på alla Start2Ride-evenemang är desamma som för övningskörning för respektive fordonskatergori. Läs mer här.

   

Start2Ride Day nära dig!

Ibland arrangerar STR:s trafikskolor, tillsammans med lokala handlare och SMC:s distrikt, lokala Start2Ride Days runt om i landet.
Håll utkik på Start2Rides Facebooksida eller kontakta STR

 

Läs mer här!

https://www.svmc.se/club/Start2Ride/