MC Mässan 2017

2016-12-08

We got the POWER!
Stockholmsmässan 26-29 januari 2017

Äntligen är MC Mässan tillbaka i Stockholm. Förutom att kolla in alal heta hojnyheter bjuds du på massor av Powersport. Det innebär att du hittar det allra senaste inom snöskoter, ATV, Quds, vattenskoter och mycket mera. Hallen är fylld med häsftiga, nyttiga och roliga tillbehör. Vi ses på MC mässan!

Stockholms stora motorhelg

I januari 2017 kommer Stockholms Motor Weekend tillbaka för andra gången till Stockholmsmässan. MC Mässan går då parallellt med Bilar som jobbar och med Stockholm Lifestyle Motor Show.

Med tre mässor samtidigt är Stockholm Motor Weekend en komplett mötesplats för alla bil- och motorintresserade. Mässorna bjuder på nyheter på två, tre och fyra hjul blandat med aktiviteter, provkörningar, uppträdanden och seminarier. Bilar som jobbar är mässan för alla som har bilen som arbetskamrat. Här hittar besökaren lätta transportbilar, rätt inredning för rätt ändamål och all tänkbar utrustning och tillbehör. Dessutom utlovas ett digert seminarieprogram för ny och fördjupad kunskap.

På MC mässan kan besökarna inte bara njuta av nya motorcyklar, scootrar och mopeder utan även en rad andra fritidsfordon som snöskotrar, ATV:s, powerbikes, Quads och vattenskotrar. Dessutom blir det både praktiska och spännande tillbehör och mc-kläder i mängder. 
Till Stockholm Lifestyle Motor Show kommer de stora biltillverkarna och visar upp de senaste bilmodellerna.