Tack hälsar Mcmassa.se

2014-05-21

Tack för en fantastisk dag i lördags! MC MÄSSA 2014 blev en succé och vi uppskattar antalet hojar till flera tusen och att 4-5000 personer var på plats under dagen.

 

Tack för en fantastisk dag i lördags!

MC MÄSSA 2014 blev en succé och vi uppskattar antalet hojar till flera tusen och att 4-5000 personer var på plats under dagen.

Allt flöt på bra och vad vi har hört så var det inga större incidenter eller problem fast det var så mycket folk. Vi är tacksamma för återkoppling från er om ni upplevt några problem eller har några synpunkter.

 Som ni förhoppningsvis vet så är Rapido MCK öppen för alla MC-intresserade i stort sett varje dag året runt så kom och ta en fika och bjud gärna in era kunder till oss. Vi finns även på www.facebook.com/rapidomck där ni och era kunder gärna får Gilla oss för att följa vad som händer.

 Vi har även tryckt upp en ny Rapidofolder lagom till mässan som ni kan dela ut till era kunder. Kontakta Joakim Brendler om ni vill ha en bunt.

 Vi har lagt upp bilder på www.mcmassa.se och fler bilder kommer, har ni några bra bilder får ni gärna kontakta oss så lägger vi upp dem.

 Än en gång stort tack!

 Joakim Brendler 0708-972805

 Elisabeth Holmquist 070-720 81 36

 Rapido MCK - SMC ansluten klubb i Stockholmsdistriktet som är en blandhojklubb.

 

www.mcmassa.se

 www.facebook.com/rapidomck