Årsmöte 2021

Här Hittar du alla handlingar till SMC Östergötlands årsmöte 11 april 2021. Årsmötet hålls via Zoom och startar 14.00.

 

Årsmöteshandlingar

Dagordning 

Verksamhetsberättelse 2020

Resultat och balansräkning

Revisionsberättelse

Verksamhetsplan 2021

Budget verksamhetsår 2021

Motioner till årsmötet

Motion 1 och 2 från Jan Persson

Bilaga likabehandlingsplan-jämställdhetsplan SMC

Bilagga Policy och riktlinjer mot kränkande särbehandling och trakasserier inom SMC Västra Götaland

Enligt stadgarna, mom 4.3,  ska styrelsen i SMC Östergötland redovisa motioner och styrelsens förslag till svar senast två veckor innan årsmötet. 

Styrelsens förslag till svar på motion 1 och 2

Valberedningens förslag till ledamöter, suppleanter och revisorer inför årsmötet 2021

Förslag ordförande 1 år, Bengt Dahl: Vi har arbetat fram en arbetsmodell för framtiden som jag tror mycket på. Jag vill därför att den ”sjösätts” så snabbt det går. Gällande Corona bedömer jag att vi får leva med restriktioner i någon form fram till sommaren. Det gör att vi är starkt begränsade att bedriva öppna kurser och andra aktiviteter under våren. Då kan det vara lämpligt att vi i mindre grupper vidareutbildar våra instruktörer, utbildar våra aspiranter och jagar fler aspiranter. Målsättningen är att kunna skicka många till nästa examinationstillfälle. Om vi skall kunna ha en bra verksamhet för våra medlemmar krävs det många välutbildade och välmotiverade resurser. Under våren har vi ett gyllene tillfälle att skapa arbetsglädje och kunskap hos alla våra resurser. När restriktionerna från FHM tillåter har vi ett laddat gäng som kan erbjuda våra medlemmar bra verksamheter.

Själv är jag numera pensionär med ett brinnande MC-intresse. När jag köpte min första landsvägshoj var det självklart att gå med i SMC. SMC har en mycket viktig roll på flera plan. Skapa en gemenskap för alla dom som gillar att köra hoj. Öka kunskapen så att vi kan minska olyckorna. Men kanske den viktigaste, vi skall ha kul tillsammans.

Förslag vice ordförande 2 år : Frank Lindström

Jag är 72 år gammal och återfallsknutte sedan 1996. Kör gärna ute i Europa när så är möjligt. Var under sex år ordförande i SMC Östergötland och när jag fick förfrågan om att bli vice ordförande kände jag att suget fortfarande finns kvar. Om jag blir invald vill jag i första hand arbeta med att utveckla gemenskapen mellan distriktsstyrelsen och medlemmarna i länet

Fyllnadsval kassör 1 år: kandidat saknas
Val av sekreterare 2 år:  Krister Andersson

Jag har kört MC sedan 1981 och provat många olika motorcyklar genom åren. Sedan tidigare har jag jobbat med valberedningen i SMC Östergötland. Jag tror att den nya styrelsen kommer göra mycket bra framöver. 


Min målsättning med SMC är att bredda verksamheten så fler får glädje av vårt arbete.

Förslag ledamot 2 år: Sebastian Engberg

Jag kör runt på en tiger 900 - 96. Tycker att det är roligast att köra kurviga landsvägar eller grusvägar. Har haft mitt kort MC-kort i 3 år nu. Senaste året har det blivit väldigt lite åkande men det ska det bli ändring på. Till vardags jobbar jag som produktionsplanerare, på fritiden så sitter jag väldigt mycket på cykeln utan motor.

Inom SMC vill jag gärna växa, både som person och som förare, jag har lärt mig väldigt mycket men har otroligt mycket kvar att lära! Jag tror att jag som är en del av den yngre generationen har mycket att tillföra. Jag tror att de kommande åren inom SMC Östergötland ska bli otroligt kul!

 

Fyllnadsval vice sekreterare 1 år: Tobias Malm

Jobbar på ett företag som heter Ionbond och varit där nu i ca 20 år. Har en dotter på 17 år som jag var handledare för så hon kunde ta körkort på lätt motorcykel.

Träffar en tjej sedan två år och vi planerar att flytta tillsammans. Och så klart våra fyrtassade, en hund och en katt. På fritiden är jag aktiv i en manskör, kör regelbundet hyrgokart, pysslar om mitt hus och umgås med familjen. När tillfälle ges är jag gärna ute och åker hoj såklart och då är det HD som gäller för mig!

 

Fyllnadsval 1 år ledamot: Jan Persson

Jag gör nu ett återinträde som ledamot i styrelsen då det under senaste perioden har varit ett turbulent år. Det är min ambition att vi ska arbeta med att utbilda och vidareutveckla våra instruktörer och aspiranter. De kurser vi kan genomföra ska vi göra lika proffsigt som alltid. Jag vet att vi kommer att göra det men jag tror inte att vi kan genomföra allt som vi vill.

För mig är det viktigt att alla som arbetar inom distriktet blir sedda, hörda och trevligt bemötta, det är viktigt att vi alla trivs och vill arbeta ideellt för att utveckla trafiksäkrare MC-förare.  På sommaren lever jag för min sommarfamilj som består av vänner från hela landet som kör MC på olika event. Min MC-körning sker nu främst på bana, antingen som instruktör för SMC, privata track day arrangörer eller roadracingträning. Det kan kanske även bli någon tävling.Jag älskar att köra hoj, framförallt på banan men det blir även en del turer för att ta en korv i solen.  

Suppleanter 1 år

Anders Johansson
Mia Ilonurmi
Cissi Einarsson
Anoruk Sawatee

Revisorer 1 år

Frida Axén
Kjell Eriksson

 Valberedning

Presenteras under årsmötet