Seminarium för tjejer - Sluta bromsa, våga växa! 29/1 -23

2022-12-03

Seminarium för tjejer som handlar om att "sluta bromsa, våga växa".

I Sverige finns över 260 000 motorcyklister. Ca 10 % av dessa är kvinnor. En minoritet i en ganska manlig värld av stora motorer, raka rör, adrenalin och testosteron.

Är du en av dessa kvinnor?

Då är du varmt välkommen på en eftermiddag med seminarium, mingel-fika, fina erbjudanden och förhoppningsvis en och annan reflektion såväl som inspiration inför sommarens hoj-äventyr.

Detta seminarium handlar om dig. Om dig som är motorcyklist och tjej. Om dig som älskar hojlivet, men som kanske begränsas ibland – av fördomar, prestige, rädsla eller en oro för att inte passa in, vara i vägen.

Kanske är du din egen största fiende. Kanske bromsar du dig själv, istället för att ta plats, ställa krav, utmana, våga och... växa.

Tänk om du vågade. Vågade prova den där hojen som är lite för hög. Vågade hänga med kompisarna ut på tur. Vågade köra den där krokiga, svåra vägen. Vågade gå på den där kursen. Vågade köra på grus, i regn, utan sällskap, utomlands, på banan... Istället för att bromsa, begränsa, låta bli.

Vi kanske inte kan ge dig mod att våga testa all, men vi hoppas kunna ge dig inspiration att sluta bromsa. Och våga växa.

Den här eftermiddagen är för tjejer, av tjejer."

Plats: Idrottens hus, Karlsgatan 28, Örebro

Boka/anmäla dig gör du där du bokar grundkurser eller via länken https://grundkurser.svmc.se/