Tjejknix Pite Långnäs 7 augusti

2021-07-25

Nu är Tjejknixen på Pite Långnäs öppen för anmälan! In och anmäl er!

Vi bjuder in tjejer i alla åldrar, med mycket eller lite erfarenhet till en rolig dag på Pite Långnäs där vi kör hoj tillsammans. Även du som övningskör är varmt välkommen med din handledare! Kursen passar för alla typer av mc från 125 kubik till 2300 kubik, bara den har 2 hjul och ett styre. Trehjuliga motorcyklar är också varmt välkomna såklart!

Vi kommer att ha en fartfylld dag tillsammans där vi kommer överens om vad vi vill träna på med våra motorcyklar, och hur våra egna mc-turer ska bli roliga så vi känner oss trygga när vi kör.

Bland annat innehåller dagen:

Kurvtagning och hur vi får ett bra ”flow” på körningen på våra krokiga fina mc-vägar. Olika verktyg för att vi ska känna oss säkra och kan slappna av och njuta av körningen på bästa sätt när vi är ute och kör.

Vi funderar igenom och trixar med tips om hur vi på smarta sätt kan förflytta oss när vi behöver manövrera i låga hastigheter förflytta mc:n på trånga ytor när vi behöver.

Vi går igenom vad en bra bromsteknik är och kollar över vad man kan tänka på i olika lägen. Vad gör man om det ligger grus på vägen eller om kurvan plötsligt blir tajtare än jag räknat med.

Info och anmälan...