Nu har vi haft årsmöte

2021-02-27

Idag har SMC Norrbotten haft årsmöte. I samma anda som många andra organisationer i dessa tider så fick det bli ett digitalt möte, för att vi alla skulle känna oss på den säkra sidan vad gäller risken för smittspridning. Vi var 21 personer som kopplade upp oss och mötet gick smidigt efter att vi alla lyckats logga in som vi skulle.

Mötesordförande för dagen var Rolf Skoog som navigerade oss igenom mötet på ett bra sätt. Tack för ett väl utfört uppdrag!

Posterna i styrelsen tillsattes enligt gällande stadgar. Agnetha blev omvald som ordförande och vi har nu Ulf som ny kassör. Det blev omval av sekreterare Anders och vice sekreterare Maria. Ny i styrelsen är Mikael som går in som suppleant. Övriga sitter kvar ett år till på sina poster. Hemsidan kommer inom kort uppdateras med information om vilka som sitter i styrelsen och vem som har vilken funktion under kommande år.

Vi gick igenom hur verksamhetsåret 2020 har varit. Den rapporten gick ju fort då vi tyvärr behövde ställa in samtliga evenemang vi hade planerat så bra, utom en liten intern kurs för våra instruktörer. Styrelsemötena under året har genomförts regelbundet och varit av det digitala slaget.

Vi gick också igenom planerad verksamhet för 2021. Vi saknar att få träffa Norrbottens motorcyklister ute på vägarna och på kurserna. Nu siktar vi på att genomföra anpassade evenemang och kurser i år, och ställer in endast vid behov när det närmar sig. Våra evenemang kommer anpassas så de följer de råd och restriktioner från myndigheterna som är aktuella vid varje tillfälle. Alla som vill träffas på våra aktiviteter får hålla sig uppdaterade via hemsidan och Facebooksidan där vi kommer att ha aktuell information när vi vet mer.

Vi fortsätter samarbetet med alla engagerad samarbetspartners som vi har evenemang tillsammans med, och som vi brukar gästa i tider då vi kan vara på samma plats. Vi hoppas på mer samvaro på två hjul sommaren som kommer än den förra. Det har vi alla saknat.

Protokollet från årsmötet kommer att finnas på hemsidan inom kort så gå gärna in och läs alla detaljer där när det är på plats.

Nu ser vi fram emot en sommar där vi gör vad vi kan, med de förutsättningar som finns där och då. Hoppas vi kan ses på någon kurs eller träff så snart som möjligt!