Kurser 2021

2021-04-18

Äntligen! Nu är SMC Norrbottens kursverksamhet tillbaka efter förra årets alla inställda event!

Naturligtvis präglas ju även 2021 av Corona och vi måste precis som alla andra i samhället ta stor hänsyn till både regler och vad vi kan och inte kan göra. På grund av pandemin så kommer årets kurser, åtminstone inledningsvis, att vara väldigt begränsade framförallt till antalet deltagare. Å andra sidan innebär få deltagare väldigt mycket personlig feedback så är det något år du ska börja gå på kurs med SMC så är det i år, men det gäller att vara snabb eftersom antalet platser är begränsade och kommer att gå åt snabbt.

Nytt för i år är att vi på grund av restriktionerna inte kommer att kunna ha någon form av servering på plats, det är alltså väldigt viktigt att ni som kommer som deltagare har med er vatten, dricka, mellanmål och eventuell lunch.

Första kursen vi lägger ut är gruskurs Nivå 1 och 2 som vi kör som en helgkurs på två dagar. Vi kommer att köra den som två separata grupper med max 6 deltagare i varje grupp, exklusivt så det förslår alltså. Info gruskurs...

Mycket snart kommer vi att lägga ut övriga kurser och som ni kommer att se så har vi minst en ny plats för en av KNIX-kurserna. Så håll ögonen öppna så ses vi på en kurs i sommar!