SMC Blekinge + Bilprovningen

2018-04-30

Drop-in besiktningen blev lyckad och en ny tradition har sett dagens ljus

Tack till er som kom och tack till David med personal för en trevlig dag och gott samarbete. Dagen inleddes med regn men övergick snart till strålande sol. Första steget är taget och nu är tanken att detta ska bli ett återkommande evenemang. Sista lördagen i april ses vi alltså på Bilprovningen i Karlshamn. 

Grattis Therese som vann tipsrundan. Priset är skänt av Yamaha i Karlshamn.

Den rätta tipsraden: 1 1 1. SMC ordförande heter Kennet, 65m är stoppsträckan för mc i 90 km/h och den rätt kombinationen av företagen som ger rabatt är Utkiken/Karlskrona, Solsta Towers/Asarum och Halens camping/Olofström. Andra företag som också ger rabatt är Kolleviks camping/Karlshamn, Långasjönäs camping/Asarum. Läs mer på hemsidan under Lokala rabatter. 

Vi vill gärna att ni hör av er med era tankar och idéer. Tipsa om härliga mc-vägar, mc-vänliga fikaställen, var vi kan stråla samman för en fika på kvällsrundan eller något du lägger märke till när du är ute och kör och vill varna för/uppmärksamma. Du kan skriva på facebook eller skicka ett mail. Våra kontaktuppgifter finns på hemsidan, Organisationen/Styrelsen.