Hoj-X 2022

Vi är tvungna att ändra datum igen för Hoj-X. Silja Line har ställt in alla närstående specialkryssningar på grund av restriktionerna som ligger kvar på grund av coronapandemin. Nytt datum blir 4-6 februari och det är samma datum som ordinarie Hoj-X skulle gått 2022. Det betyder också att vi kan besöka MC-mässan i Helsingfors som går samma helg. Bokningen för Hoj-X 2022 öppnar också inom kort.

Kenneth & the Knutters och Örebro Allstars har redan tackat ja till det nya datumet. Vi förhandlar också med de andra banden och hoppas de också kan hänga med.

-Det känns sorgligt att vi inte kan dra iväg nu i september men jag förstår att Silja väljer denna lösning. Vi hade bland annat inte kunnat dansa med vandra eftersom restriktionerna ligger kvar och det tycker jag är en viktig ingrediens i Hoj-X, säger Hoj-X general Magnus Klys. 

Nu åker vi med Silja Serenade, Symhonys systerfartyg, som självklart har samma utbud av nöjen och underhållning. SMC och MC-Folket utlovar extremt hög partystämning när Sveriges MotorCyklister kör sin 16:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap.

SMC:s 16:e Hoj-X blir alltså 4-6 februari 2022.

Program
Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Kenneth and the Knutters är redan klara och de kommer med en ny platta i bagaget. Räkna dessutom med ett par riktiga klassiker från deras repertoar.

Kenneth & the Knutters behöver inte någon närmare presentation. En del av er var kanske med när de uppträdde på Hoj-X 2008. Båten kommer att gunga när de kör "Vi vill ha våra bågar kvar"! När Knutters kommer till Hoj-X den här gången har de en ny skiva i bagaget.

SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2022.

MC-Folkets karaoke är ett populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2021. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder.

MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna och kaptenen upp til bryggan återkommer.

Pris
Hoj-X kostar från låga 690 kronor per person för del i fyrbäddshytt kategori C.

Bokning
Alla som var bokade på kryssningen i september bokas automatiskt om till Hoj-X 2022. Silja kommer under de närmaste dagarna att boka om alla som redan bokat till det nya datumet och skicka ut en ny bokningsbekräftelse.  Om du/ni har förhinder eller vill göra några ändringar i din bokning kan du från att du fått din nya bekräftelse för kryssningen den 4-6:e februari kontakta Tallink Silja på 08-666 33 33 eller via mail på kundservice@tallinksilja.com

När bokningen öppnar bokar du plats på: www.tallinksilja.se/sv/hoj-x . Eller så ringer du: 08-666 33 33. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida och www.svmc.se  för uppdateringar.

Årets klubbfest
På Hoj-X 2022 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X. Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet. Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2022. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka. För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström, telefon: 0243-822 85. eller mail.