Här träffas motorcyklister i Västernorrland

Här är en samling tips om återkommande mc-turer där du träffar dina likasinnade. Se under MC-träffar och i Kalendern för fler aktiviteter.


Var Återkommande aktiviteter
Härnösand

Tisdagar i Härnösand. En tur som startar kl 18:30 vid Fiskebiten. Turen är lagomt anpassad avseende dess längd, vägval och till dagens väder m.m. Målet brukar bli något trevligt fikaställe inom en aktionsradie på 10-15 mil. Maj till september kör man,lite beroende på väder.

   
Kramfors

Premiär: Tisdagar träffas alla med hoj för en trevlig resa mot hemligt mål. Samling vid OKQ8 kl 18:30. 

   
Sollefteå

Onsdagsturer i Sollefteå med SMCK från början av juni till slutet av augusti, med undantag av första onsdagen i månaden när det är medlemsmöte. Alla samlas vid sextiden och åker en sväng och tar en fika någonstans. Man planerar att ha några grillträffar. Alla kategorier av motorcyklister och motorcyklar är välkomna.

   
Sundsvall Onsdagsturen i Sundsvall. Den är just en sådan som har blivit riktigt stor med sina drygt 100 motorcyklar varje gång. Det har varit mer än 150 hojar. Detta börjar i maj och körs till någon gång i september, beroende på väder. Starten går kl 18:30 från "Plattan", mc-parkeringen vid Vängåvan mitt i Sundsvall City. Resmålet är alltid hemligt och turen brukar vara av olika längd, typiskt någonstans mellan 5-10 mil enkel väg. En lämplig kvällsrunda som alltid går till ett nytt serveringsställe. Spontanåkning från "Plattan" nästan alla andra dagar.
   
Ånge Onsdagsåkning som börjar i maj. Man åker en lämplig kvällstur till något fint ställe där det grillas korv eller köpes fika beroende på vart man far. Samling som vanligt med mingel vid Söderins och far iväg kl. 18.30
   

Örnsköldsvik

Onsdagsturer i Örnsköldsvik organiseras 10 maj - 5 juli.
Forsätter i juli men inte under organiserad form.
Nystart 9 augusti t.o.m. 27 september.