Föranmälan - Förbetalning

Normalt brukar det ju inte vara några problem att få plats på våra Knixkurser, men när det är extra vackert hojväder blir trycket alltid större. Vill du vara extra säker, kan du nu föranmäla dig. 

Det går till så att du kan föranmäla dig på https://grundkurser.svmc.se. Där väljer du vilken grupp du vill vara deltagare i. Grundregeln är att du väljer den grupp du kört tidigare eller ett steg mer. Är kursplatserna slut i den gruppen får du reda på det. Har du Frikort eller Presentkort skriver du det i meddelanderutan på anmälningssidan. Det går att anmäla sig även om man inte är inloggad men vi rekommenderar att du loggar in så slipper du fylla i alla uppgifterna om dig själv. 

Senast torsdagen före kursdagen ska kursavgiften plus föranmälningsavgiften 50 kr vara betalt till SMC Uppsalas Bankgiro 5078-4479.
!!OBS Nytt bankgiro fr.o.m. 2016!!

I meddelanderutan skriver du namn och kursdatum.
Har vi inte fått in betalningen i tid så kommer din anmälan att strykas. Senast 30 minuter före kursstart måste du finnas på plats för att din förbokning ska gälla. Om du inte finns på plats då, eller om du av annat skäl inte får delta (trasig mc eller saknat körkort t.ex.) återbetalas inte den inbetalade kurs- och förbokningsavgiften (samma sak gäller på kurser på storbana).

Föranmälan betraktas inte som komplett om inte kursavgiften och föranmälningsavgiften är betalad (eller att vi fått uppgift om att du har presentkort/frikort).

Avbokningsregler

Har du inte betalt senast torsdag före kursdagen stryks du automatiskt, har du betalt men vill boka om kan du göra det fram till och med torsdag före kursdagen. Inbetald anmälningsavgift betalas aldrig tillbaka.

Fotografering och filmning

Läs på denna sida om vad som gäller för dig som deltagare angående fotografering och/eller filmning på SMC:s kurser.