Viktig information till dig som ska gå kurs

Vi har gjort en omfattande riskbedömning och infört erforderliga åtgärder för att hindra smittspridning. Vi kommer att hålla våra kurser som vanligt, men med flera anpassningar. Läs hela texten nedan innan du bokar en kurs hos oss.

Vi kommer att begränsa antalet närvarande vid varje kurstillfälle, endast bokade deltagare och funktionärer kommer att kunna närvara. Det ställer höga krav på planering och struktur och det är mycket viktigt att du anmäler dig för att vi ska se hur många som kommer. Det är också viktigt att du avbokar dig om du får förhinder, så att någon annan kan få din plats. Det hålls få kursaktiviteter i landet i år på grund av COVID-19, vi räknar med att få många bokningar.

Klicka här för att komma till kursanmälan.

Vill du vara garanterad plats är det klokt att boka och betala kursavgiften direkt. Avgiften betalas in på PG 169 094–0 eller Swish 123 629 77 66 och du måste märka betalningen med kursdatum och din bokningskod (koden får du i mejlet som bekräftar din bokning) för att vi ska kunna koppla den till rätt kurstillfälle. Senast fem (5) dagar innan kursstart ska du ha betalat kursavgiften för att behålla din bokade plats. Det går naturligtvis att chansa och dyka upp även om du inte förbokat, det finns ibland enstaka platser kvar. Drop-in kostar 50:- extra och hela kursavgiften betalas då vid inskrivning.

Smittskyddsåtgärder som påverkar dig:

  • Inskrivning/insläpp kommer att ske vid entrégrinden. Ställ din hoj i ledet, nära staketet, håll avstånd till andra och undvik trängsel. Vi kommer att släppa in de som förbetalat först, sedan fyller vi eventuellt kvarvarande platser i turordning. När inskrivningen är klar stängs grinden och ingen mer släpps in. KOM I TID!
  • Det är inte möjligt att betala med kort vid inskrivning/anmälan, endast Swish.
  • Kiosken kommer inte att vara öppen så du måste själv ta med dig det du vill äta och dricka under kursen. Det finns gott om platser att sitta och äta utan att behöva trängas.
  • Du måste själv ta ansvar för att hålla avstånd till andra, följa hygienanvisningar och andra direktiv och hjälpa oss att hindra smittspridning.
  • Vi ber om din hjälp med hygienen – torka gärna av toasits, spolknapp, blandarvred och dörrhandtag före och efter toabesök. Tvätta händerna i 30 sek. Hygienartiklar finns på plats.
  • Ta gärna med egen handsprit om du har möjlighet, så att de flaskor vi har räcker hela säsongen.
  • Ambulans finns inte på plats och vi kommer att ställa höga krav på dig som kör. Anser vi att din körning (eller andra beteenden) inebär risk för dig själv eller andra kommer du att varnas. Sker ingen förbättring kan du komma att avvisas från platsen. Detta för att inte bidra till ytterligare belastning på svensk sjukvård. Vi är ytterst ansvariga, vi bestämmer!
  • Om du har en bit att åka, tänk till så att du inte bidrar till smittspridning under resan. Undvik onödiga stopp och kontakt med andra. Kör förståndigt (förstås) så att du inte utgör en risk i trafiken.
  • ÄR DU SJUK ELLER HAR INFLUENSALIKNANDE SYMPTOM – STANNA HEMMA! Detta är mycket, mycket viktigt. Har du betalat för kursen redan, kontakta oss så hittar vi lösning, men snälla – KOM INTE OM DU KÄNNER DIG SJUK.

Corona Virus, Coronaviruset, Virus, Pandemi, Covid-19