Välkommen till SMC Södermanland!

Vi är ett distrikt med en engagerad styrelse och ett fantastiskt gäng funktionärer och instruktörer som jobbar för att göra hojlivet roligare för både medlemmar och andra. Vi erbjuder en mängd skojiga aktiviteter och som om det inte vore nog håller vi till på Sveriges bästa bana.

Vi har stort fokus på fortbildning i vårt distrikt och på vår hemmabana på Gröndals Motorstadion, strax utanför Eskilstuna, håller vi kurser för avrostning, broms-/kurvteknik och gruskörning. 

Våra instruktörer och funktionärer är ett gäng duktiga motorcyklister med glimten i ögat. Vi tror att om vår "personal" har roligt, ja då har våra deltagare det också. Vi hjälper varandra, både deltagare och funkisar, vi lär av varann och vi är ödmjuka inför varandras olikheter. Hos oss lägger vi prestigen åt sidan och stöttar varandra. 

Allt arbete inom distriktet utförs på ideell basis, av människor som brinner för vår verksamhet, som lägger sin fritid och sitt engagemang på våra aktiviteter - för att det är roligt. 

Bästa

Nyheter


KÖP 4 BETALA FÖR 3!!!

2019-03-22 Från i år kan du delta på fler kurser billigare! Klicka in och läs mer om detta erbjudande. � L�s mer

Distriktsårsmöte Södermanland 2019

2019-03-03 Söndag den 10 mars är det dags SMC Södermanlands distriktsårsmöte i NoName MC's klubbhus kl 14.00 � L�s mer

Gratis Tjej-KNIX

2018-08-24 Gratis Tjej-KNIX 4 septermber Gröndal. Eftersom vi vill att fler tjejer skall ha kul på sina motorcyklar kör vi en extrainsatt kväll, med en smula prova-på-känsla. En light-kurs enbart för tjejer helt enkelt. Det bästa av allt - den är helt gratis! � L�s mer

Uppdaterad: 2018-08-20

Totalt besökare:
sedan 2011-02-16.
Dagens besökare: