Ordis har ordet

2020-09-06
Då vi missade att få in spalten i MC Folket denna gång så publicerar vi den istället digitalt i samband med att tidningen kommer till dig. Vi hoppas att den når så många som möjligt trots missödet. Denna gång så lämnar vi över spalten till SMC Skånes ordförande Ingrid Salmon Norén

I ett turbulent och minst sagt annorlunda år, som vi har försökt hantera löpande enligt de riktlinjer som finns, har SMC Skånes styrelse dessutom lagt mycket energi på att definiera syftet med vårt uppdrag.

Stort fokus har varit, med utgång från SMCs övergripande mål, att definiera SMC Skånes mål 2020-2024. Vidare har vi satt delmål och jobbar intensivt med att ta fram aktiviteter, som vi ser ska gynna många fler av SMC Skånes medlemmar på sikt. Vi valde 2024 som riktlinje då vi ser ett behov av ett hållbart och långsiktigt arbete, som kommande styrelser har möjlighet att fortsätta med.

Om du känner att du har tips eller förslag som kan gynna flera, känn dig hjärtligt välkommen att skicka detta till informator@smcskane.org. Vi är här för alla medlemmar, så det kan vara allt från Trafikpolitiska frågor till deltagande på klubbaktiviteter till … ja, vad som helst!

SMC School Skåne har fått ta sin väl beskärda del av Covid-19 läget, men vi har också några förändringar som vi gärna vill dela med oss av.

Rickard Rafstedt

Per Bülow (verksamhetsansvarig BKK) har valt att dra sig tillbaka men han kommer stanna kvar inom verksamheten – det är vi väldigt glada för! 

Som kapten vid rodret välkomnar vi Rickard Rafstedt, som redan idag är djup involverad i School.

Roos Dommisse

Jörgen Åberg (verksamhetsansvarig Grus) har valt att tillfälligt ta ett steg tillbaka. Vi är nu extra glada att välkomna Roos Dommisse som överhuvud för Grus!

 

Vi har några funktioner inom Styrelsen, som är uppe för omval 2021. Om du önskar veta mer, eller vill bli del av teamet som leder SMC Skåne är det bara att kontakta Valberedningen via valberedningen@smcskane.org

Mvh

Ingrid “Inki” Salmon Norén