SMC's medlem nr 1 fyller 85 år!

2018-03-07

SMC Skåne gratulerade Aimo Nietosvuori, som har medlemsnummer ett (1) i SMC, i samband med hans 85-årsdag och idag fick vi ett tackbrev ifrån honom

SMC Skåne,

Jag vill bara framföra mitt tack för gratulationen och för den vackra blomsterbuketten för min 85-års dag. Jag börjar ju bli något gammal och är inte heller så aktiv numera.

Jag kör inte mera hoj, mina krämpor och sjukdomar har satt stop på det, men jag hann ju köra hoj 65 år. Det är alla minnesrika fantastiska år i mitt liv. Saknar den tiden, för den har ju gett så mycket för mig i mitt liv.

Jag har fått träffa massor av fantastiska människor och jag har kvar en del av dem som mina vänner. Jag har fått resa och se världen, vilket var ju min önskan ifrån början, när jag drömde om motorcykel.

Allt det har gett mig massor med inspiration i mitt yrkesliv, så det går verkligen ha nytta och nöje av mitt intresse, motorcyklar=Motorcykeln harju varit som ett-slags-livskamrat alltid tjänstevillig och fört mig alltid dit jag ville. Aldrig trött och knorrande, så därför vi trivdes ihop. I dag kan jag bli sur eller arg, när jag ser andra killar glida förbi på sina blänkande hojar. Jag blir inte sur på dem, utan på det fakta att jag inte kan köra mer själv. Jag avundas dem, bara för att jag inte kan själv köra mera.

Men jag har börjat förstå att allt sådant tar ju slut en gång. Jag får glädjas åt att andra än kan få sina intressen uppfyllda.

Tänk, det blir snart vår ! ! !

Med vänliga hälsningar

Aimo Nietosvuor

Du kan läsa mer om Aimo HÄR