Medlemstouring 2018

9-10 juni 

2dagars Medlemstouring till Ängelsberg.

Vi var 16 personer som träffades i Norsholm på lördagsmorgonen och tog sikte norrut.

Jag hade letat reda på små fina kurviga vägar som många av medlemmarna inte själva hade kört på förut. Lunch intogs vid Kuskens Inn i Ramnäs Sedan fortsatte vi mot Ängelsberg vi körde b.l.a igenom det eldhärjade skogsområdet som den stora skogsbranden orsakade 2014.

Vid Ängelsberg mötte guiden upp och vi lämnade hojarna för att sätta oss på flytbryggan som tog oss ut till Oljeön. Där fick vi höra och se hur livet på denna ö hade varit och höra historien hur man tog hand om oljan och vad man använde den till. Väldigt intressant.

Eftersom det härjade en ny brand i Västmanland just vid dessa dagar vi var där så hade jag varit tvungen att byta camping plats. Jag hade bokat om oss till Norbergs Camping . Där väntade 5 stugor på oss. Varma knuttar och knuttor anlände dit på eftermiddagen och efter inkvartering så låg alla och plaskade i sjön. Efter en härlig kväll med go mat , skratt , ljugarhistorier. & en massa mygg . Så kröp vi trötta in i  stugorna.

Söndagen bjöd på strålande sol. Vi lämnade Norberg och tog sikte mot Surahammar och MC museum Gyllende Hjulet. Där fanns det div. motorcyklar & mopeder och andra div. äldre föremål att kika på.

Här fick vi också lite fika. Vi fortsatte vägen hemåt och efer en mindre felkörning så hamnade vi tillslut i Eskilstuna. Lite lunch i magen och sen vidare söderut på kurviga och mysiga små asfaltsvägar. Vi skiljdes åt i Strångsjö.  Kul att så många ville följa med. Tills nästa gång. Ha det gott. Fiffi

     

  

Text & Foto. Fiffi Lago