Styrelsen

Styrelsemedlemmar SMC Östergötland

 

 

 

 

 

TJF Ordförande

Vice ordförande , Webbansvarig

Sofia "Fiffi" Lago

Email: TJF Ordförande

Email: Vice Ordförande

Email :  Webmaster 

 

Sofia /Fiffi, hoppar in om ordförande får förhinder. Hon är också distriktets webmaster. Hon kör både custom- och grushoj och är utbildad instruktör.  
Fiffi, tog hojkort 2012 men har hunnit med många mil under åren och hennes Honda Shadow har passerat 13.000 mil. Hon kör sina hojar överallt.Jag låter inte underlaget hindra mig att köra dit jag vill. Att det är grusväg eller asfalt spelar mindre roll. Customhojen går fram nästan överallt, säger hon

 

 

 

Sekreterare:

Michael Ilonurmi

Email: Sekreterare

MCT

 

 

 

 

Michael är den som håller ordning på alla papper och protokoll, som sekreterare är han den som ansvarar för att rapportera distriktets verksamhet till riksorganisationen mm. 

Michael är också en av distriktes MCT.

Michael även kallad Ilo, arbetar som officer i flygvapnet. Motorcykel har han kört till och från sen 1978, både i hans yrke och i det civila. I hans garage finns allt från stora glidarhojen , sporthojen ,touringhojen till grushojen. Han är också instruktör i SMC. Att utbilda personer i olika saker som exempelvis att köra motorcykel på ett säkert sätt ,tycker ILO är inspirerande. "Om man efter övningarna har en trött men nöjd och glad elev med bättre självförtroende, då har man man nått utbildningens mål säger han

 

Kassör:

Elisabet Larsson

Email. Kassör

 

 

Elisabet är styrelsens kassör. Hon håller koll och ordning på alla räkenskaper.
I rollen som kassör är hon ansvarig för att rapportera distriktets ekonomi till riksorganisationen och distriktets revisor.

Vice Sekreterare

Anna Pålsson

 

Email: Vice Sekreterare

 

Anna är född och uppvuxen i Katrineholm , men bor nu i Norrköping och jobbar som trafiklärare.
Efter att ha suttit bakpå sin pappas HD var det en självklarhet för Anna att själv ta Mckort. 

 I dag kör hon en Aprilla Shiver. Känslan som infinner sig och friheten man kan känna när man åker motorcykel är svår att hitta nån annanstans tycker Anna. Att kunna ge positiv feedback och kunna ge små tips som kan göra att en annan individ får mycket bättre förståelse och självförtroende är något hon försöker ta med sig från sitt yrke till SMC.

Anna hittar ni på olika event som tex avrostning och mc-mässa, men oftast på KNiX-kurs som Instruktör.

 

 

 

Ledamot , Informatör:

Denise Lekander

Email:Informatör

 

   

Denise, ledamot och distriktets informatör. 
Det är hon som har ansvaret för att skriva distriktsspalten i MC-folket. Hon har också hand om distriktets instagramkonto och svarar på frågor som gäller distriktet mm.

Hon började sin MC karriär i sidovagnen på sin pappas Kawasaki . När hon fyllde 16 tog hon eget hojkort och skaffade sig en 125a. 
Några hojar har passerat efter den och nu kör hon en röd Suzuki V-strom. 

Det hon tycker mest om med Mclivet är gemenskapen det finns alltid någon att prata med när man är ute och alla är för det mesta glada. Det är roligt tycker Denise, att prata riskmedvetenhet och att få nervösa deltagare att köra mer avslappnat efter ha visat dom olika tekniker under en kursdag.

 

 

TJF Ledamot 

Supleant

Sebastian Mattsson

 

 

 

 

Sebastian, .  Arbetar som arbetsledare. 
Fotografering och naturen är det som är bland de bästa han vet, utöver hojåkandet då! 

(Tillsatt som ledarmot fram tills årmöte 2021 enligt styrelsmötesbeslut 25 april)

 

Suppleant, :

Henrik Karlsson

 

 

Henrik  tog MC-kort när han var 16 körde då en offroad Yamaha DT 125 MX .Idag kör han en Honda VFR1200F. Då han har ett förflutet som taxichaufför kan han många fina MC-vägar i Östergötland & Småland. Hans favoritplats är Åland och dit tar han hojen flera gånger per säsong.

Suppleant

Ronny Rostov

        

  Ronny startade sin  mc karriär vid 26 år ålder med en Honda cb 450. Det blev ett kort ägande. Det skulle dröja ända till 1987 innan han tog upp åkandet igen. Sedan dess har  han avverkat modeller av Honda, Yamaha, BMW och KTM. Han är en person som gillar att vara ute i naturen. Mc åkningen är ett sätt att komma den närmare säger han.                            

Suppleant 

Anna Thuresson 

 

 

 

Valberedning:

 Krister Andersson

Email: Valberedning

 

Valberedning:

Mia Ilonurmi

Email: Valberedning

 

Revisor:

Håkan Johansson

Mobil: 0705-905558

Email:

Revisor

 

 

 

Revisor:

Elin Olausson

 

 

 

 

 

 

  Efter avhopp i styrelsen så kommer den att se ut på följande vis till årsmöte 2021. Vi i styrelsen har beslutat att inte kalla till något extra årsmöte p.g.a Covid-19 .