2009-08-08 - SMC Dagen

Lördagen den 8 augusti anordnade SMC Örebro län en aktivitets dag för länets MC-åkare både medlemmar och icke medlemmar, det kom närmare 50 stycken hojar av olika slag. Samlingen var förlagd till Nora Pershyttans BK´s fotbolls plan i Pershyttan utan för Nora.

Pershyttan är ett gammalt brukssamhälle där vissa gamla anläggningar finns kvar från den stora gruv tiden, då det bland annat bröts skiffer.

Det var svårt att få ihop 3-manna lag men när det var dags för tävlingarna hade det bildats 5 lag som tävlade i grenarna, ”rulla golfboll, skidåkning, mänskliga knuten”. Det vinnande laget var de som fick ihop mest poäng på de tre olika deltävlingarna.

När tävlingarna var klara bjöd SMC på dryck och grillad korv, dessa gick åt som smör i solsken så vi fick åka iväg och köpa fler så att alla fick korv.
Det var en riktigt trevlig eftermiddag då solen lyste och Perhyttan fick visa sin bästa sida.

Vi vill från SMC tacka sponsorerna som har gjort det möjligt att genomföra denna trevliga dag. Så Tack till OKQ8 i Lindesberg, Stefans Cykel Sport och fritid för de fina priserna samt Nora - Pershyttans BK för att vi fick låna en del av er gräsplan.

Text: Åke Karlsson
Bilder: Ronny Overgaard m.fl.