Våren närmar sig

2019-02-08
Hej alla. Våren närmar sig och då kommer vi snart att rulla på vägarna igen. Ett antal aktiviteter är redan planerade och flera kommer när vi nu börjar att mera aktivt jobba för kommande säsong. Vi börjar med vårt årsmöte som vi håller på Harley House, Norrskogen 140 den 23 februari klockan 14:00 . Välkomna att delta så bjuder vi på fika och berättar mera om vad som är på gång. Valberedningen är klara med sitt jobb så ni kommer inte att bli erbjudna några uppgifter.

Vår första aktivitet för året är alltså årsmötet som vi håller på Harley House, Norskogen 140. Mötet börjar klockan 14 och tar väl som längs någon timme. Sedan fikar vi och pratar om andra roliga saker som kommer framöver.

Som ni kanske har sett på rikshemsidan och på Facebook så är våra utbildningar nu certifierade av DVR (länk till mera info). Innebär att vi nu har en kvalitetsstämpel på våra utbildning som borde göra dessa ännu mer attraktiva. Vi håller nu på att vidareutbilda våra instruktörer så att vi uppfyller de krav vi har på oss.

Som ni kan se i kalendern så har vi fastlagt ett antal datum för avrostningar och knixar.
Vi kommer förhoppningsvis också att få till någon gruskurs i sommar, men vi har inget datum fastställt ännu. Vi får återkomma till det.

Kör förståndigt så syns vi på vägarna.