Boka kurs på Amsberg!

2019-02-25
Vi kommer att köra fyra Knix-kurser på Amsberg i sommar. Alla är välkomna till kurserna, även du som övningskör på MC. Vi har öppnat bokningen, boka gärna plats i förväg. Vi tar emot dropin-deltagare i mån av plats.

Grundkurs Knix Amsberg
SMC Dalarna har arrangerat Knix-kurser på Amsbergs gokartbana i drygt tio år. Syftet är att utbilda motorcyklister för att de ska bli bättre och säkrare MC-förare och därmed ökar trafiksäkerheten. Att det dessutom är vansinnigt roligt att köra på gokartbana är en bonus. Även om hastigheterna inte blir så höga är Knix en utmaning. På banan gäller det att känna sin hoj till 100 procent. Utmaningen är att bli ett med hojen. Man kan se alla typer av motorcyklar och motorcyklister på Amsberg. 


Alla tas om hand av utbildade instruktörer och deltagarna delas in i lämpliga grupper efter förkunskaper. Körpass varvas med teori för att ge deltagarna bästa förutsättningar att utvecklas. Fullgod skyddsutrusning är ett krav och vi rekommenderar ryggskydd.

Det finns begränsat antal utbildningsplatser i varje grupp och man kan bli utan plats. Boka gärna i förväg, dropin i mån av plats.

Länk till bokning - scrolla ner till datumen nedan. 

Datum Knix Amsberg
Fredag 14 juni 18.00-21.00, inskrivning öppnar en timme innan
Fredag 5 juli 18.00-21.00, inskrivning öppnar en timme innan
Måndag 29 juli 18.00-21.00, inskrivning öppnar en timme innan
Söndag 25 augusti, preliminär tid 11.00-15.00, inskrivning öppnar en timme innan

Läs mer om Amsberg 


Teorigenomgång på Amsberg.

 


En grupp på väg ut på banan i Amsberg.