Tack för senast

2018-11-06
Vi har haft ännu ett trevligt styrelsemöte. Denna gång träffades vi på Café och restaurang Galtsjön väster om Ronneby. 3 stycken kom på sina hojar! Nästa Öppna styrelsemöte är i Karlshamn, 3 december 18.30. Återkommer om plats.

Vi kommer även att ha vårt Årsmöte i mars på Cafe och restauarng Galtsjön. Mer information kommer när det närmar sig. SMC Blekinge behöver ny ordförande! Några personer har blivit tillfrågade om det finns intresse men nu är det skarpt läge. Vi tar emot fler förslag. 

På styrelsemötet växte en plan för 2019 fram under kvällen. Vi kommer bland annat att delta på en Avrostning i Kalmar samt arrangera i egen regi i Karlskrona. Våra instruktörer är på gång men vi kan komma att behöva lite stöd utifrån såväl som från våra medlemmar. Datum läggs ut så fort det är spikat. Öppet hus på Besiktningen i Karlshamn sista helgen i april, MC-mässa i Ronneby samt MC-fik ingår också i planen. 

Vi äker till MC-mässan i Stockholm. Vi ser det som ett sätt att skapa VI-känsla, träffa Riks, knyta kontakter och för att uppleva hoj-atmosfären såklart. Är du som medlem sugen på att följa med till ett självkostnadspris? Vi har plats för några till men då måste du höra av dig senast fredag vecka 46. 

MC-säsongen 2018 är slut och nu samlar vi in material till nästa års upplaga av SMC Boken och SMC Appen. Alla SMC-anslutna klubbar och distrikt kan marknadsföra sina arrangemang utan kostnad.

SMC Boken är en uppskattad förmån för medlemmar. Den skickas ut till alla medlemmar i mars, tillsammans med nummer 3/2019 av MC-Folket. I SMC Boken, som ibland kallas motorcyklisternas hojbibel, finns information om MC-träffar och andra evenemang, resor, MC-klubbar, och kurser. Informationen publiceras även på hemsidans kalender och i SMC Appen.

I den tryckta boken får alla som ska resa på sin motorcykel även tips om MC-vänliga boenden i andra länder, MC-träffar, packtips och mycket mera. Deadline för material till nästa års upplaga av SMC Boken är 15 december. Även vissa distrikts inhämtar uppgifter härifrån för egna trycksaker. Lämna uppgifterna här. https://www.svmc.se/club/smcboken/

Nu får vi ta oss an höstmörkret och sedan blicka framåt mot en ny MC-säsong. Tiden går snabbt men glöm inte att stanna upp och njut av stunden! 

/Åsa Willander, informatör