Tuvis Den 16 juni

2013-06-27
Välkomna till KNIX på Tuvängen i Södertälje nu på söndag den 30.6! Även 2013 så kommer vi att vara på Tuvängen för att ha Knix-körning.

Några rader från och om  knix: 

 Knix (på gokartbana) startar 26/5 samt 6 tillfällen under sommaren på Tuvis, rekommenderas starkt. Titta in på hemsidan för datum. http://www.svmc.se/Distrikt/stockholm/School/Fortbildning/Tuvis/ (Har tidigare även gått som folder med i MC-folket.) Skönt att veta hur hur man tar en kurva rätt och bromsar lagom hårt om man ställs inför en trafiksituation. Känna sin motorcykel så pass bra att det kan rädda livet om det skulle behövas i en knivig situation. Att reagera rätt i en paniksituation behövs nötas många gånger. Det säger alla våra instruktörer. Vår hjärna säger bromsa i en kurva för att man tycker att det går för fort medans du istället skall gasa, titta vart du ska köra, för att ta dig ur den svåra situationen. Men allt detta och mycket mer får du förklarat på en bana där du slipper andra bilister runt omkring dig.

Bara för du har ett körkort i handen så slutar inte träningen där. För er som ännu inte bokat knixköringar eller storbana, det finns platser kvar så passa på!

Boka dig! Varmt Välkomna skall ni vara!

 

Ja men vad kostar det då? 

http://www.svmc.se/Distrikt/stockholm/School/Fortbildning/Tuvis/Tider__priser/