Styrelserapport 2009-11-24

2009-11-24
<p>Nu har styrelsen haft sitt andra styrelsemöte. Här är en kort rapport om en del av det som togs upp.</p>

Rapport från styrelsemöte den 24 november 2009

Stormöteshelgen i Borlänge är avklarad. Hela styrelsen och en valberedare deltog. En mycket givande och trevlig helg tyckte samtliga i styrelsen. Alla i styrelsen och valberedningen ska skriva en kort rapport om de delar man deltog i under helgen. Rapporten kommer att läggas ut på hemsidan.

Styrelseledamöterna fick i uppdrag att skriva lite om sig själva och ta fram ett lämpligt foto på sig själva för presentation på hemsidan. Detta eftersom vi inte lyckats få till någon gemensam fotografering och vi bör snarast presentera oss för medlemmarna.

Genomgång av medlemsfikakvällen den 17 november gjordes. Ett femtontal medlemmar deltog och bra diskussioner och frågor avhandlades under kvällen. Styrelsen vill tacka Rapido för att vi fick hålla detta möte hos dem. Dessutom ett stort tack till alla som kom och bidrog till en trevlig kväll som gav en hel del idéer att jobba vidare med. Styrelsen ser fram emot kommande fikakvällar. Närmaste tillfälle är söndagen den 13 december, då vi håller öppet på kansliet och bjuder alla som kommer på traditionsenlig glögg med tilltugg. Styrelsen ändrade tiden till kl. 16 – 20. Varmt välkomna!

Tyvärr fick den planerade klubbkonferensen ställas in pga sjukdom. Styrelsen återkommer efter den 5 december med nytt datum, och hoppas att alla klubbar har möjlighet att delta med åtminstone en representant.

Den 5 december ska styrelsen ha planeringsdag. Efter det kommer vi att kunna presentera lite mer av vad vi hoppas ska genomföras under nästa år.

Valberedningen har informerat om att några nya personer är på gång till styrelsen. Eftersom allt inte är klart ännu kan vi inte presentera mer just nu. Definitivt besked ska lämnas till ordföranden den 29 november, och styrelsen hoppas få träffa personerna på planeringsdagen den 5 december.

Protokoll från styrelsemötena kommer att läggas ut på hemsidan inom kort.

Vid pennan

Mia