Styrelserapport 2009-10-26

2009-10-27
<p>Den nya styrelsen har haft sitt första möte. Det här är en kort rapport över vad vi pratade om.</p>

Den 26 oktober hade den nya styrelsen sitt första ordinarie styrelsemöte. En stor del av mötet gick åt till att dra upp grova riktlinjer för vad vill göra i distriktet under det närmaste året och dela ut ansvaret att börja diskussioner med de som varit med förut.

Styrelsen kommer att åka upp till Borlänge under SMC Rix stormöteshelg den 14-15 november. Efter det kommer det att komma upp bilder och presentationer av alla som ingår i styrelsen. Vi kommer också att komma med en kortare rapport från möteshelgen.

Vi har också bestämt att pröva med Medlemsfikakvällar. Någon eller några ur styrelsen kommer då att finnas tillgängliga för diskussioner, frågor, förslag och liknande på någon hojklubb ute i distriktet. Under vinterhalvåret kommer vi att hålla till i MCK Rapidos klubblokaler, som praktiskt nog ligger vägg i vägg med SMCs kansli. Eller om det är tvärt om. Första kvällen blir den 17 november. Fler datum finns i kalendern.

Vi planerar att snarast arrangera den klubbkonferens som blev inställd. Vi kommer med mer information när vi har fått okej från inblandade klubbar.

Sociala media blir mer och mer poppis. Ni som finns på Facebook. Håll ett öga öppet efter SMC Stockholms egen grupp...

Nästa ordinarie styrelsemöte blir den 24 november. Om ni har något ni vill att vi skall ta upp, kontakta oss på styrelsen [at] smcstockholm.se.