Pro Superbike på Stockholms Stadion

2009-07-02
<p>När Djurgården möter Helsingborg den 5 juli kommer delar av Pro Superbike-cirkusen på besök och Stadionpubliken kan räkna med en späckad afton – till priset av en subventionerad fotbollsbiljett!&nbsp;</p>

Som ytterligare ett steg att komma närmare publik och attrahera fler partners har vi skapat ett unikt samarbete med Djurgården Fotboll.

När Djurgården möter Helsingborg den 5 juli kommer delar av Pro Superbike-cirkusen på besök och Stadionpubliken kan räkna med en späckad afton – till priset av en subventionerad fotbollsbiljett! Det utlovas även spännande tävlingar och partnerevent och erbjudanden - kom i tid och ta med hela familjen, släkt, vänner(!)

Denna kväll kan publiken träffa förarna och provsitta tävlingscyklarna från Pro Superbike, dessutom finns både "Wheelie Machine" och Freddy Papunens "kurvtagnings-simulator" på plats mm. Det blir ett perfekt tillfälle för alla hojintresserade att komma närmare Svensk Roadracing och samtidigt ta del av en härlig fotbollskväll.

Allt utspelar sig på anrika OS stadion som färdigställdes till
Olympiska Spelen 1912.

Djurgården tar emot Helsingborgs IF och Henrik "Henke" Larsson sägs göra comeback i Hif-tröjan denna kväll(?).

 

 

Foto Highsider.se


Extra spännande för besökarna att möta eliten av Svensk Roadracing i centrala Stockholm. Innan matchen och i paus kan alla nyfikna som vill provsitta motorcyklarna, möta förarna och få veta varför man har ena knäet i marken när man tar kurvorna. Allt utspelar sig inom Djurgårdens aktivitetsområde som öppnar kl 16,00. I halvlek kommer dessutom Pro-förarna visa upp sig och sina tävlingscyklar på innerplan.

Vimmel & skvaller? Sveriges senaste testförare för Formel 1 och framgångsrika formelbilsförare: Alx Danielsson är en av de namnkunniga motorstjärnor som gästar Stockholms Stadion - denna kväll på en... Yamaha?! Blir Alx en potentiell förare i Pro Superbikes privat cup säsongen 2010?!

Dessutom finns delar av den absoluta Pro Superbike-eliten på plats t ex;

#1 Freddy Papunen, CaWalli Kawasaki

#14 Filip Backlund, PTR Suzuki

#21 Andreas Mårtensson, Cresto Honda

#6 Niko Milovanovic, Veidec Racing Honda

#43 Anders Eskilsson, CaWalli Kawasaki

#35 Jimmy Wyren, Pejer AIP Yamaha

#95 David "Svensken" Andersson, CaWalli Kawasaki

#88 "Cool Rille" Magnusson, Dark Dog Honda

#91 Thomas Johansson

3st "Dark Horses"

Pro Superbike matchbiljetter

Du som supporter kan givetvis köpa biljetter till kraftigt subventionerat pris genom länken nedan. Den tar dig direkt till "Superbikers.se" där du sen väljer orange biljett för rätt prisrabatt på dina biljetter. Superbikers.se

Är du i Stockholm får du inte missa denna möjlighet nu på söndag 5e juli

Hålltider Stockholms Stadion:

kl 16,00 - Djurgårdens Aktivitetsområde öppnar – Välkomna

Kl 18,00 - Avspark DIF - Helsingborgs IF

Kl 18,59 - Halvtidsuppvisning: Pro Superbike på Stockholms Stadion(!)

Samarbetet med Dif Fotboll är i sig helt unikt och ett nytt spännande initiativ som sammanför 2 olika sporter och ger alla fotbollsfans en extra krydda av den fart spänning och dramatik som finns inom roadracing. Samtidigt hoppas vi väcka flera besökares motorintresse att ta del av den hetaste mc-sporten idag: Pro Superbike.

Väl mött på Stadion 5e juli

/Eric Hulth

Pro Superbike