Annonser

 

SMC Resor 2018

Vill du resa på motorcykel men slippa att planera resrutter, boka färjor och boende? Känner du dig osäker på språket, vill du slippa åka ensam, vill du få tips av en kunnig reseledare och vill du få nya vänner? Då är du välkommen att hänga med oss på en SMC-resa. Under 2018 erbjuder vi 22 resor i Sverige, Norden, Europa och USA.

Hur bokar man resor? Hur betalar man? När kommer reseinfo? Läs mer här. 

Reseprogrammet kommer i MC-Folket 1/2018 i början av december. 

Påsk i USA - touring i tre delstater, 24 mars-3 april

Detta är en MC-resa till stora sevärdheter i västra USA. Vi kör cirka 220 mil i en härlig medeltemperatur på 28 grader i tre delstater; Kalifornien, Arizona och Nevada.  Resan börjar och slutar i Los Angeles. Vill du komma tidigare eller stanna efter resan är det möjligt att kombinera.  Du får uppleva Vilda Västern, soliga Kaliforniens stränder och häftiga Hollywood, nattlivet i Las Vegas, magnifika Grand Canyon och häftiga Hooverdammen. Vi bor på hotell med minst tre stjärnor. Samtliga har pool där du kan svalka dig efter dagens MC-tur.  Resan körs under 1,5 vecka i samband med påsk vilket gör att du bara behöver använda fem semesterdagar. 
Guide: Micke Långs

 

Andalusien på våren, 7-14 april

Varför inte börja MC-säsongen tidigt på våren? Du flyger själv ner till Malaga där en hyrd motorcykel väntar på dig och sju dagars härlig MC-körning på krokiga vägar i vackra Andalusien. Vi bor i La Posada Azul i byn Tolox och kör dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om du hellre vill det. Vägarna är osannolikt underbara för en svensk motorcyklist. Alla deltagare får kartor och vägbeskrivning för de guidade turerna. Förläng MC-säsongen och res med oss till södra Spanien i vår! 
Guide: Roger Söderbom