Annonser

 

Resor 2014 - 2015

Vill du resa på motorcykel men slippa att planera resrutter, boka färjor och boende? Känner du dig osäker på språket, vill du slippa åka ensam, vill du få tips av en kunnig reseledare och vill du få nya vänner? Då kan du åka med på en SMC-resa.

     

Resor 2015 - fler resor kommer under oktober

   
Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om bokningsbara resor    

Sydafrika Cape Explorer 2015

23/1 - 5/2

Den här resan gör vi i samarbete med MC-Reiser.com.
Cape Town, vindistrikten i och runt Stellenbosch, spektakulära bergspass, ostron i Knysna, strut i Oudtshoorn. Detta är på många sätt vår "resa" i Sydafrika!

   

Thailand, The Buddha Route

8 - 22/3

En otrolig MC-resa genom den norra och nordvästliga delen av Thailand. Vi besöker städer och färdas genom en natur som tar andan ur dig, i ett land som är så mycket mer än bara sol och bad!

Resan bjuder på ett stort sightseeing program, flytande marknad, bron över Kwai, Tigertemplet, De tre Pagoder, elefantridning, rafting, gränsen till Myanmar, den Gyllene triangeln m.m. Allt ingår i priset!

   
     
     
     
     
     

Resor 2014

   
 Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om bokningsbara resor
 

Sydafrika med Garden Route 24/1 - 6/2 2014

I samarbete med mc-reiser.com, Claus Diseth

Ett oförglömligt och färgrikt äventyr på två hjul! Vi startar resan i vackra Cape Town, kör österut genom vindistrikt och bergslandskap, till Cape Agulhas där Atlanten möter Indiska Oceanen. Därifrån kör vi längs Garden Route med besök i Malagas och Knysna. Vi kör vidare mot Oudshorn och på vägen passerar vi Prince Alfred Pass och Swartberg Pass, två väldigt vackra bergspass! 
Från Oudshorn går resan vidare längs Route 62 till Montague, där man producerar stora mängder torkad frukt, utanför staden finns det varma källor, kanske ett bad före middag?
Resan fortsätter till vindistrikten utanför Capetown, självklart blir det ett besök i en vinkällare! Från The Winelands går rutten via vackra Falls Bay tillbaka till Cape Town.

Bokningen stängd

 

 

Sydafrika med Garden Route 6 - 17 februari

I samarbete med mc-reiser.com, Claus Diseth

Andra resan 2014 till ett oförglömligt och färgrikt äventyr på två hjul! Vi startar resan i vackra Cape Town, kör österut genom vindistrikt och bergslandskap, till Cape Agulhas där Atlanten möter Indiska Oceanen. Därifrån kör vi längs Garden Route med besök i Malagas och Knysna. Vi kör vidare mot Oudshorn och på vägen passerar vi Prince Alfred Pass och Swartberg Pass, två väldigt vackra bergspass! 
Från Oudshorn går resan vidare längs Route 62 till Montague, där man producerar stora mängder torkad frukt, utanför staden finns det varma källor, kanske ett bad före middag?
Resan fortsätter till vindistrikten utanför Capetown, självklart blir det ett besök i en vinkällare! Från The Winelands går rutten via vackra Falls Bay tillbaka till Cape Town.

Bokningen stängd

   

Daytona BikeWeek & Florida Keys 13 - 24 mars

I samarbete med JoyRides, Norge

Daytona BikeWeek har blivit legendarisk. Over 500.000 deltagare samlas på världens största motorcykelträff. Det sjuder på gatorna och det blir aldrig tråkigt. Hela veckan är det full action på Destination Daytona, Iron Horse och Main street, och vi deltar självklart!  Vi cruisar på Main street, och kör Harley alla dagarna på BikeWeek. Vi kombinerar två upplevelsesrika dagar med alla höjdpunkterna på BikeWeek, med en 7-dagars rundtur i Florida Keys, där höjdpunkterna är Port St. Lucie, Fort Lauderdale, Miami, Key West (två nätter), Everglades-träsk, Naples, Homosassa, Orlando och B.B. Kings Blues Club. Totalt kör vi 183 mil på 9 dagar, på fantastiska motorcykelvägar med  spektakulära omgivningar

Bokningen stängd

   

Andalusien 22 -29 mars 

Lämna snö och is i Sverige och häng med oss till underbara Andalusien! Du bokar din egen flygresa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd motorcykel väntar dig sju dagars körning i det vackra Andalusien med vår guide. 

Bokningen stängd

 

Andalusien 5-12 april

Starta MC-säsongen i underbara Andalusien! Du bokar din egen flygresa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd motorcykel väntar dig sju dagars körning i det vackra Andalusien med vår guide. 

Bokningen stängd

 

Tyskland-Österrike-Ungern-Tjeckien 24/5 - 7/6

Det här är en resa för dig som tycker om att köra långt med MC på bland annat alpvägar och även att besöka en storstad som Budapest.
Dagsetapperna kommer att variera mellan 25 och 50 mil och totalt blir det cirka 400 mil. Den här resan innehåller det mesta som man kan önska om man gillar mc åkning och upplevelser längs vägen!
Österrike är som att köra i en serie vykort i de vackraste bergslandskapen.... 

Antalet platser är begränsat till 14 motorcyklar, först till kvarn gäller!

Bokningen stängd

 

Längs Elbe, Tyskland 28/5 - 1/6 

Upplev våren i Norra Tyskland tillsammans med SMC. Vi åker i samband med Kristihimmelsfärdshelgen 28/5 – 1/6.
Den här resan passar dig som inte varit ute på kontinenten med din hoj. Vi håller ett lugnare tempo. Max antal deltagare: 10 MC, 20 personer 

Bokningen stängd 

 

Isle of Man 26/5 - 11/6

En unik tävlingsvecka på en unik tävlingsbana med upplevelser som du kommer att prata om i evigheter efter resan.
Isle of  man lämnar ingen oberörd, smått chockad och småleende står du på kyrkans mark i Sulby när toppförarna fullkomligt smäller förbi i 330Km/h!! på allmän men avlyst väg!
Dagen efter kanske du sitter på en privat tomt i Douglas när Race-legenden John Mc Guiness kommer fullt på 6:ans växel i 250 km/h uppför Bray Hill, på bakhjulet!! All annan racing du sett i ditt liv bleknar! IoM TT-Races är unikt i hela världen!!
Lägg sedan till allt annat som händer på denna gröna vackra ö under SMC-Travels vistelse där. Dragracing, motorcross, märkesträffar, uppvisningar och mycket mera.

Bokningen stängd

 

Dolomiternas vackraste vägar 1 - 8/6

Dolomiterna är som gjort för MC-touring med sina höga berg och många dalar, det kryllar av pass och vägar som ger både fröjd för ögat och härlig MC-körning! För åttonde gången kör SMC Travel sin MC-resa i norra Italien. SMC Travels erfarna MC-guider Örjan Andersson och Hans Rönnegård kör och guidar på resan Dolomiternas vackraste vägar! 

Bokningen stängd 

 

Route 66 & Chicago Blues Festival 5 - 24/6 

I samarbete med JoyRides, Norge

Under vår 18-dagarsresa kommer du att hinna uppleva hjärtat av USA och ta pulsen på denna stora kontinent, både genom att titta tillbaka i historien och uppleva USA av idag på nära håll. 
Vi kör över 400 mil, passerar tre tidszoner och nio Amerikanska delstater. Dessutom kommer du att uppleva Los Angeles, Hollywood, Las Vegas (två nätter), Grand Canyon, Santa Fe (två nätter), Chicago (tre nätter), Harley Davidson Museum och Harley-fabriken i Milwaukee. 
Vi tror att goda erfarenheter och social gemenskap är minst lika viktig som resan längs Route 66. Vårt mål är att fylla din ryggsäck med många positiva minnen, så att du åker hem med ett stort leende på läpparna. Och med nya vänner du som du inte hade vid resans början.

Bokningen stängd

 

Til Topps 22-28/6

Til Topps är ett välkänt MCäventyr i Norska fjällvärlden. Ett koncept som vi kört i många skepnader med svenska och norska deltagare i mer än 15 år. Nu har vi lagt upp ett nätverk av drömvägar i den Norska fjällvärlden. Det är vägar vi själva älskar att köra och ställen vi älskar att bo på. Om du verkligen vill uppleva det bästa av gruskörning som går att uppbringa i Norge gäller det att anmäla sig snabbt!

Bokningen stängd

   

KOAN IDM Nurburgring 27-29 juni

Var med och upplev en hel helg tillsammans med Theo Borglunds racing team i deras miljö och få tillgång att besöka dem bakom kulisserna.

"Farten, G-krafterna, dofterna, publiken som vrålar och adrenalinet som pumpar"

Över 30 motorcyklister står på startgrinden och ALLA ska vara först över mållinjen i farter över 300km/h, så är roadracing sporten med det lilla extra!

Bokningen stängd

 

Norges Tak 5 - 12 juli

Den ultimata sällskapsresan på MC! En resa med SMC Travel till den norska fjällvärlden med de allra högsta topparna! Vi färdas uteslutande på asfaltsvägar och finns det någon grusväg så är det ett valfritt alternativ. Välkommen med på den ultimata MC resan, MC-touring när den är som allra bäst!

Bokningen stängd

 

Normandie  5 -13 juli 

D-Dagen är för alltid inskriven i Europas historia. 6 juni 1944 började befrielsen från ockupationen som hållit Europa lamslaget i mer än 4 år.
Franska landsbygden till höger. Engelska Kanalen till vänster. Och D-Dagen i mitten!
Ungefär så blir vistelsen i Normandie om Du reser med SMC och vill veta lite mer om landstigningen 6 juni 1944, den dag som ändrade Europas historia!
Samling kl 07:00 vid terminalen för incheckning med färjan från Varberg till Grenå.

Bokningen stängd

 

 

Tyskland Moseldalen – Schwarzwald - Österrike,  6 -23 juli

Följ med SMC på två hjul i Europa 2014!
Vi kommer att köra på väldigt vackra MC- vägar i både Tyskland och Österrike. Den här resan tar oss till Moseldalen och Schwarzwald i Tyskland, i Österrike kommer vi att bo i Aurach nära Kitzbühel.

 Bokningen stängd
   

Polen med VincentResor 13 - 20/7

I samarbete med VincetResor

Vi har de senaste åren åkt mycket MC i Polen och fastnat för det landet. Den här resan vänder sig till er som inte bara vill åka MC utan också besöka olika sevärdheter.
Vi försöker hitta någon programpunkt varje dag. 
Hotell och mat ingår också som en upplevelse på resan!
Dagsetapperna blir runt 20 mil. Alla vägar är asfalterade.
Vägarna i Polen är idag mycket bra om man väljer rätt rutt.

 Bokningen stängd

 

Lofoten med smak av Norrland 15 - 26 juli

Följ med på ett riktigt MC-äventyr genom de norra delarna av Sverige på väg mot den norska atlantkusten och det fantastiska Lofoten! Vi färdas genom skogslandskap och över stora fjällvidder i det nordligaste av Sverige men vi undviker de stora vägarna och passerar istället orter som Åsele, Rusksele, Glommersträsk m.fl. Vi hinner även med ett besök i Jukkasjärvi innan vi når Lapporten och Riksgränsen.Väl över på norska sidan tar vi oss först upp mot Andöya för att sedan fortsätta vår resa ner mot  Lofoten. Från Lofoten tar vi sedan färjan från Å över till Bodö och fortsätter ner längs Helgelandskusten. Nu tar vi åter sikte mot Sverige och följer Sagavägen in mot Dikanäs. Vi fortsätter på de mindre vägarna och kör mot Saxnäs och Stekenjokk ner mot Stora Blåsjön innan vi till sist når Östersund avslutningen på vår resa. Vi färdas mestadels på asfalt men det kan även bli några grussträckor. Vi övernattar tillsammans i stugor/hytte och förläggning typ vandrarhem.  Det blir många mil så det är bra om du är van att tillbringa hela dagen på din MC men vi kör aldrig längre körpass än 50-70 minuter innan vi tar paus.

Bokningen stängd

 

Wild West - Drömresan! 16/7 - 2/8

I samarbete med JoyRides, Norge

Rundtur genom 4 stater!
Vi har samlat de bästa höjdpunkterna från USA's Wild West. Överväldigande naturupplevelser, spännande storstäder, populära attraktioner och mycket körning på den legendariska motorcykelvägen Pacific Highway 1.
Denna 17 dagar långa resan har allt: San Diego, Mexican Border, Oak Creek Canyon, Sedona, Grand Canyon, Monument Valley, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Los Angeles, Hollywood och 4 000 km med fantastiska motorcykelvägar. Detta är drömresan!

Bokningen stängd

 

Baltikum med VincentResor 25/7 - 3/8

I samarbete med VincentResor

Baltikum tillhör våra närmaste grannar men ofta känner vi inte till förhållandena där. Här är länder som genomgår en fantastisk utveckling och numera med­lemmar i EU.
Vägarna går i huvudsak i tämligen platta områden men naturen är skiftande och bitvis väldigt vacker. Underlaget är idag minst lika bra som i Sverige. Att få lära känna sina grannländer och uppleva deras vardag är en fin upplevelse.

Bokningen stängd

   

Sturgis & USA´s bästa "Backroads" 28/7 - 13/8

I samarbete med JoyRides, Norge

Sturgis Motorcycle Rally & upplevelseresa genom 6 stater

Välkommen till USA's äldsta mc-träff, Sturgis Bike Rally och körning på flera av Amerikas bästa motorcykelvägar (enligt AMA Magazine). Vi kör på den fantastiska "Beartooth Highway" (nr 1) och "San Juan Skyway / Highway 550, Durango - Ouray" (nr 4) och besöker en rad spektakulära nationalparker. Under Sturgis Motorcycle Rally bor vi mitt i stan med gångavstånd till de flesta attraktionerna.

Bokningen stängd

   

Färöarna 4-12/8

Vill du vara med om något unikt som få har upplevt på motorcykel?
I så fall ska du följa med till Färöarna 4 -12 augusti.
För tredje året åker vi till den natursköna ögruppen mellan Norge och Island.Vi kör ca: 90 mil på slingrande och böljande asfaltsvägar i en hisnande natur och besöker en av de äldsta husen som gått i arv i 17 generationer, här bodde och levde vikingar förr.I Gjógv tar vi oss ner till naturhamnen efter en gemensam lunch och ute på fågelparadiset Mykines kan man komma nära lunnefågeln om man har tur (utflykten till Mykines kräver cirka 3 km, vandring i brant terräng).Vi bor på vandrarhem med svensk standard med gratis Wi-Fi.På Färöarna har man aldrig längre än 5 km till havet och hit åker vi med en stor och modern färja som erbjuder avkoppling samt god mat och dryck.Du som gillar sköna motorcykelvägar och naturupplevelser, missa inte detta äventyr.Vägarna är fina och passar vilken typ av motorcykel som helst och vi kör max 20-30 mil per dag med många stopp efter vägen.

Resan är inställd


 

Best of Britain 14 - 22/8

....och det dom har, det har dom i England!

England är motorsportens vagga och har de bästa pubarna. England har fantastiska MC-vägar. Dom har även ale, lager och stout. Därför går årets nya SMC-resa just till England.

Resan till England kommer att vara fylld av överrraskningar av det positiva slaget. Förutom härliga dagsturer blir det inslag av mycket motor i form av besök på National MC Museum, besök i fabriken som bygger Morgan, ett härligt stopp på Ace Café och mycket mycket mer. Boendet är planerat och bokat på mellanklasshotell, bed and breakfast och kanske en pub.
Resan startar i Varberg den 14 aug kl 06.15 och sedan följer 7 dagar runt södra och västra England, upp mot York och Manchester innan resan svänger mot söder igen.  

Väntelista

   

Ungern med VincentResor 21/8 - 1/9

I samarbete med VincentResor

Ungern är ett land som har en mycket gammal kultur. Under en period var Österrike – Ungern Europas största nation som sträckte sig från delar av Frankrike i väst och Tyskland och Polen i norr.
Idag är Ungern ett land som 2004 inträdde i EU. I de områden som jag föredrar att vistas i förekommer det inte någon turism att prata om. Ute på Pusztan har vi köpt en vinkällare som är vår bas för att knyta kontakter med lokalbefolk­ningen och skaffa oss kun­skaper om Ungerskt vardagsliv.
Byn heter Nemesnadudvár och har 800 hushåll 2200 invånare och 800 vinkällare. Detta är helt unikt i Ungern och Europa!

Bokningen stängd

 

   

KOAN - IDM Finalen i Hockenheim 19-21 september

Se Theo Borglund tävla i Hockenheim och upplev en hel helg tillsammans med ett racing team i deras miljö och få tillgång att besöka dem bakom kulisserna.

"Farten, G-krafterna, dofterna, publiken som vrålar och adrenalinet som pumpar"

Över 30 motorcyklister står på startgrinden och ALLA ska vara först över mållinjen i farter över 300km/h, så är roadracing sporten med det lilla extra!

 

Easy Rider -  Kust till Kust 14/9 - 5/10 

I samarbete med JoyRides, Norge

Ingen film i historien har haft en sådan inverkan på motorcykelkörning som just filmen Easy Rider! När den släpptes 1969 introducerade Easy Rider frihetskänslan av att köra motorcykel till människor över hela världen. Det fanns inte en människa år 1969,  eller senare som har sett den här filmen som inte ville vara “Billy” eller “Wyatt” och cruisa på den öppna vägen på “Captain America” – om än bara för en dag eller två!


   
     
     

Utförda Resor 2013

   
 

Andalusien 2013, 16-22 mars

Du bokar din egen resa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd MC väntar dig fem dagars körning i det vackra Andalusien.

SMC bokar motorcyklar, boende i dubbelrum på La Posada Azul i byn Tolox. Frukost ingår i priset men vi tillagar den själva. Dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om så önskas. Vi kan ge dig tips om vackra vägar.

Bokningen stängd

   
 

Tyskland, Elbe 8-12 maj

Följ med SMC och upplev våren i Norra Tyskland. Vi åker i samband med Kristihimmelsfärdshelgen 8-12 maj.
Den här resan passar dig som inte varit ute på kontinenten med din hoj. Vi håller ett lugnare tempo.

Bokningen stängd

   
 

Isle of Man 27 maj-12 juni

Res till Isle of Man med SMC Travel och se Road Racing under en hel vecka! SMC Travel bokar dina färjebiljetter och ditt boende. Du vistas på Isle of Man under hela tävlingsveckan. Resan börjar 27 maj och avslutas 12 juni 2013 i Göteborg på Stena Lines Tyskland-terminal. Vi är på Isle of Man 30 maj - 10 juni.

Bokningen stängd

 

   
 

Til Tops 23-29 juni

Til Topps är ett MC-äventyr i Norska fjällvärlden. Ett koncept som vi kört i många skepnader i över tio år. Allt från en touringinriktad resa där vi på blandade grus och asfaltvägar kör alla Norges tio högsta vägar, till Grusbus Hardcorevarianten där vi skyr asfalten som pesten och hellre tar en skoterled eller släpar hojarna under en bom när så bjuds.
Vi kör nu en ny variant av klassikern Til Topps, där vi lagt in några fasta boenden och några dagsturer utan packning.

Bokningen stängd

   
 

Norges Tak 6-13 juli

Den ultimata sällskapsresan på MC! En resa med SMC Travel till den norska fjällvärlden med de allra högsta topparna! Vi färdas uteslutande på asfaltsvägar och finns det någon grusväg så är det ett valfritt alternativ. Välkommen med på den ultimata MC resan, MC-touring när den är som allra bäst!

Bokningen stängd

   
 

Normandie 1- 9 juli

Normandie – historia, calvados och franska landsbygden.
Den 6 juni 1944 tog historien en ny riktning. Följ med och upplev historiens vingslag genom att besöka de platser som var avgörande. Känn på nära håll de personliga och avgörande situationer som tyskar och allierade upplevde.
Vi tar genaste vägen genom Danmark och England och därefter till alla kända och okända platser i norra Frankrike. Vi bor centralt i Bayeux, vilket borgar för härliga kvällar i pittoresk miljö. Alla nätterna på samma hotell, hojen inlåst och massor av kultur runt knuten. Värt varenda krona!

Bokningen stängd

   

Heiligenblut 7-19 juli

Följ med SMC till Heilingenblut i Österrike!
Helingenblut var på 70-talet ett mycket populärt mål för svenska motorcyklister.
Nu när SMC firar 50 år känns det naturligt att göra en riktig jubileumsresa dit!
Den här resan kräver en del av dig som motorcyklist då det blir en del mil på Autobahn.

 Bokningen stängd  

 

Nordkap 16-26 juli

Följ med på ett riktigt MC-äventyr till de nordligaste delarna av Europa med ett besök på Nordkappsklippan som den naturliga vändpunkten. Vi färdas genom stora skogar och över stora fjällvidder i det nordligaste av Sverige, Finland och Norge och njuter utsikt över majestätiska fjäll och fjordar längs den norska atlantkusten från Finnmark och Troms i norr till Nordland och Tröndelag längre söderut. Från Bodö och söderut ner mot Trondheim följer vi den kända Kystriksveg 17. Vi färdas mestadels på asfalt men det kan även bli fina grussträckor. Vi övernattar tillsammans i typiska norska hytte eller modell vandrarhem. Det blir många mil så det är bra om du är van att tillbringa hela dagen på din MC men vi kör aldrig längre körpass än 50-70 minuter innan vi tar paus.

Bokningen stängd

 

Baltikum 26 juli-4 augusti

Polen, Litauen, Lettland och Estland

Baltikum tillhör våra närmaste grannar men ofta känner vi inte till förhållandena där. Här är länder som genomgår en fantastisk utveckling och numera är med­lemmar i EU. Vägarna går i huvudsak i platta områden så naturen är kanske inte lika vacker som när man åker i bergen men att få lära känna sina grannländer och uppleva deras vardag är en fin upplevelse.

Bokningen stängd

 

Färöarna 5-13 augusti

Ta bågen till världens mest oförstörda öar och upplev ett äventyr du sent ska glömma.
De 18 underbart vackra öarna kallas för universums nav och ligger mitt ute i Atlanten mellan Island och Norge.

Bokningen stängd

 

Ungern 22 augusti - 2 september

Ungern är ett land som har en mycket gammal kultur. Under en period var Österrike – Ungern Europas största nation som sträckte sig från delar av Frankrike i väst och Tyskland och Polen i norr.
Idag är Ungern ett land som 2004 inträdde i EU och har en otrolig ekonomisk utveck­ling. Fortfarande finns dock mycket av det gamla Ungern kvar. I de områden som vi föredrar att vistas i förekommer det inte någon turism att prata om. Ute på Pusztan har vi köpt en vinkällare som är vår bas för att knyta kontakter med lokalbefolk­ningen och skaffa oss kun­skaper om Ungerskt vardagsliv.

Bokningen stängd

 

 

Polen 30 juni - 7 juli

Vi har de senaste åren åkt mycket MC i Polen och fastnat för det landet. Vi tänker göra en ny resa i norra Polen som vänder sig till er som inte bara vill åka MC utan också göra olika studiebesök för att se vad Polen kan erbjuda.

Bokningen stängd

 

Inställda Resor 2013

   

Best of Route 66 31/7 - 10/8

Turen startar i Denver, Colorado och avslutas i Los Angeles, Kalifornien. Vi har plockat ut de klassiska ställena och de bästa hojvägarna. Självfallet gör vi en rad avstickare, både till Grand Canyon och det natursköna Sedona. Med på turen är vår guide Claus Diseth som kan det här området som sin egen ficka. Du kan helt koncentrera dig på njutningen av bra kamratskap, härliga hojvägar och naturupplevelsen.

Inställd

 
 

Andalusien 28/9 - 5/10

Du bokar din egen resa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd MC väntar dig fem dagars körning i det vackra Andalusien.

SMC bokar motorcyklar, boende i dubbelrum på La Posada Azul i byn Tolox. Frukost ingår i priset men vi tillagar den själva. Dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om så önskas. Vi kan ge dig tips om vackra vägar.

Inställd

   

Highway One 4-12 oktober

Du känner säkert till många av stadsnamnen: Alcatraz, Fishermans Wharf, Golden Gate, Santa Cruz, Monterey, Carmel, Solvang, Santa Barbara, Santa Monica....På den här resan ser vi alltsammans. Det bästa är att vi ser det mesta från motorcykeln! Ta med dig en passagerare eller kör själv! Vi kör längs den fantastiska kustvägen Highway One - detta är så långt ifrån "världens längsta raksträcka" Route 66 du kan komma. Här slingrar sig vägen längs kusten, går igenom vackra småstäder och startar samt slutar i varsin storstad - San Francisco och Los Angeles.

Inställd

 

USA, Östkusten & Blue Ridge Parkway med Joyrides Norge

Tillsammans med Joyrides.no kan vi erbjuda dig en fantastisk 17-dagars rundtur på USA:s Historiske Östkust. Vi startar i Orlando, Florida, och kör på några av USA:ss bästa backroads & motorcykelvägar; Blue Ridge Parkway, Cherohala Scenic Skyway, Foothills Parkway, Tail of the Dragon, Ball Road, Russell Brasstown Scenic Byway och “The Gauntlet”. Vi kör genom “The Real America” med små städer, innan vi avslutar i Daytona Biker Beach med BikeOktoberfest. Tillsammans kör vi 4.000 km på 14 dagar.

Bokningen Stängd

 

Sydafrika Cape Explorer 2013 8 - 22 november

Ett oförglömligt och färgrikt äventyr på två hjul! Vi startar resan i vackra Cape Town, kör österut genom vindistrikt och bergslandskap, till städer som Montague och Oudhoorn i Klein Karoo. På grusvägar kör vi till världskända Addo National Elephantpark. Därifrån kör vi längs Tsitsikamma-skogen och Garden Route med besök i Knysna och Mossel Bay. När vi kommer till Arniston tar vi ett stopp vid Afrikas sydligaste punkt, Cape Agulhas. därefter kör vi till Stellenbosch, och avslutar med Cape Point innan vi vänder åter till Cape Town.

Bokningen Stängd

 

Andalusien 23-30/11

Du bokar din egen resa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd MC väntar dig sju dagars körning i det vackra Andalusien.

SMC bokar motorcyklar, boende i dubbelrum på La Posada Azul i byn Tolox. Frukost ingår i priset men vi tillagar den själva. Dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om så önskas. Vi kan ge dig tips om vackra vägar.

INSTÄLLD

 
   

 

Tips! Använd forumet

I forumet kan du läsa eller själv skriva om mc-resor.
Du kan även leta upp vänner att samåka med. Skriv bara en tråd och du kommer få många som läser vad du skriver.
Klicka här för att besöka forumet

 

Reseberättelser

Här på hemsidan publicerar vi reseberättelser från er som deltagit i SMC-resor. Du som varit med på våra resor är hjärtligt välkommen att skicka in din egen reseberättelse och bilder till Petra Holmlund. Vi förbehåller oss rätten att korta och göra vissa ändringar i samråd med dig. Vi förbehåller oss rätten även att inte publicera om vi finner skäl till detta.

 

SMC Travel finns även på: