Annonser

 

FIM-Rally

Vill du ha kul tillsammans med massor av motorcyklister från hela världen? Då ska du åka på ett FIM-Rally.

Årets FIM-Rally arrangerades i Liptovsky Mikulas (Liptov) i Slovakien  29 juni till 1 juli 2016. I ett strålande väder med solsken och värme, avlöpte FIM-Rallyt i en dalgång i Tatrabergen. Arrangemanget var bra och närmare tusen deltagare kunde njuta av både god mat, natur och kultur. Svenskarna var flest, men italienarna knep Challenge FIM framför näsan på oss. Protester har inte låtit vänta på sig och vi har bett om en förklaring från FIM, vilket vi hoppas kunna delge de svenska deltagarna när vi fått svar.

Mer om FIM-Rally 2016 kan du läsa på arrangemangets hemsida.

FIM-Rally 2017 i Sverige

År 2017 kommer FIM-Rallyt att anordnas i Sverige av Sundsvall MCC. Här hittar du SMCC:s hemsida

Vill du komma och bara vara med på träffen, så kommer detta att gå bra. Tyvärr så räknas du inte som deltagare och får inte tillgodoräkna dig rallyt, men du får istället träffa många och trevliga knuttar/knuttor från när och fjärran. Mer information kommer senare.

 

 Vad är FIM och vad är FIM-Rally?

Om du klickar här kan du finna upplysningar om FIM (Internationella motorcykelfederation) och FIM-Rallyt. Vill du se bilder och information om de priser man kan vinna på FIM-Rallyt så klickar du dig in på rubriken till vänster.

Planera in nästa års rally redan nu. Det går av stapeln i Sundsvall 26-28 juli 2017 och kommer att bli en minnesvärd tillställning


Frågor om FIM-Rally kan ställas till: stig.bjork@svmc.se eller ingela.gardemyr@svmc.se

FIM-Rallyt 2014 i Tammerfors


Samling för nationalparad, Österrike 2011

Dags för nationsparad, Österrike 2011

Svenskar vid Olympiastadion, Berlin 2006.

Båtutflykt i Berlin 2006.

Paraden på väg i Österike 2011.

En mängd svenska Världsmästare 2011 i Österrike.