Annonser

 

Lediga jobb

Här utannonseras lediga tjänster hos Sveriges MotorCyklister.

Sveriges MotorCyklister söker medarbetare till kansliet i Borlänge

 

Din uppgift

Självständigt kunna arbeta med medlemsservice, ansvara för vår telefonväxel, arbeta med vårt medlemsregister och övriga databaser.  Tjänsten innebär även posthantering, diverse kontorsgöromål, mm. 

Din bakgrund

Vi vill att du har hög servicekänsla och är ansvarstagande. Du har erfarenhet av att arbeta med telefonväxel och med direkt kundbemötande.  Vi ser gärna att du är gymnasieekonom. Vi arbetar i Visma Global/CRM och Officepaketet. Tjänsten ställer krav på god datorvana.

Generellt

Du är sannolikt yngre, glad och ambitiös. Du är i början av din karriär, men van att arbeta självständigt och strukturerat samt under tidspress. Du är noggrann i ditt arbetssätt, flexibel och har lätt för att samarbeta samt behärskar engelska i tal och skrift. Du är självfallet motorcyklist och har givetvis erfarenhet från föreningslivet.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett flexibelt och självständigt arbete på en dynamisk arbetsplats.

 

Ansökan

inkl. CV skickas till jobb@svmc.se. Vi behandlar alla ansökningar förtroligt.

Vi behandlar alla ansökningar i takt med att de kommer in till oss och tillsätter tjänsten när vi har hittat den vi söker. 

 

Sveriges MotorCyklister, SMC, är en ideell organisation med nästan 70.000 medlemmar och representerar alla landsvägsåkande motorcyklister i Sverige. SMC arbetar med politiska frågor, medlemsförmåner, fortbildning, resor och ger även ut Sveriges största MC-tidning. Kansliet med 14 heltidsanställda ligger i Borlänge men verksamheten bedrivs över hela landet. 

 

 

Även om det inte finns något utannonserat jobb enligt dina intressen eller önskemål är du alltid välkommen att skicka ditt CV till Jesper Christensen.

b