Annonser

 

TomTom Rider

ÅK VÄRLDENS BÄSTA RUTTER

För att fira vårt 10-årsjubileum är nya TomTom Rider 410 förinstallerad med Livstids världskartor och hundra av världens mest spännande rutter.  De tio mest spännande rutterna i tio Europeiska regioner däribland Norden. Alla rutter är förtestade av Tourenfahrer, en av de största ruttleverantörerna i Europa. Kanske dags att prova en ny rutt till sommaren?

Här kan du se vilka de förinstallerade rutterna är: http://www.tomtom.com/sv_se/drive/motorcycle/preinstalled-routes/

VÄLJ NIVÅ PÅ KURVOR OCH SVÄNGAR

Hitta de mest spännande och slingarnde vägarna och undvik tråkiga raksträckor. Du kan välja mellan tre nivåer av slingrighet: låg, mellan och hög. TomTom Rider hjälper dig att hitta adrenalinfyllda åkturer som är skräddarsydda för dig.

BESTÄM NIVÅ PÅ BACKAR

Kör i nivå med havet eller ta dig upp till de högsta topparna. Du kan ange vilken höjdnivå du vill nå på åkturen och skapa en skräddarsydd upplevelse. Välj mellan tre nivåer av backighet: låg, mellan och hög.

SKAPA DEN PERFEKTA RUNDTUREN

Planera en rolig dagstur med din Rider. Upptäck enkelt nya rutter genom att trycka på det området du vill utforska. Välj bara startpunkt, markera de områden du vill besöka och bestäm hur länge du vill köra.

BYGGD FÖR MOTORCYKLISTER

Rider är helt omdesignad för livet på vägarna. Stående visning, ljudinstruktioner via Bluetooth®, handsfreesamtal, handskanpassad och givetvis vattentät skärm.

 

Så här enkelt är det att använda TomTom Rider 410. Klicka på bilden!

 

TÄVLINGEN ÄR STÄNGD!

Tävlingsfråga: 

Vilken längd i km har den förinstallerade Nordiska rutten Wallanderturen? 

Maila ditt svar till tomtomrider@svmc.se Vi vill ha ditt svar senast den 31:a maj för att vara med i majtävlingen. Vill du tävla i juni så vill vi ha ditt svar senast den 30:e juni. Vinnaren presenteras här på denna sida. Vänligen ange namn och telefonnummer i ditt svar så att vi får tag på dig. 

Vinst: TomTom Rider 410 Great Rides edition Premium pack. I förpackningen ingår även monteringssats för bil, stöldskyddslösning och skyddsväska. Värde 4699 kronor.

Svaret hittar du på www.tomtom.com

Vinnare maj: Thomas Gustafsson, Landvetter

Vinnare juni: Manuel Ek, Malmö