Annonser

 

Touringkläder från Handelsboden

Handelsboden ger SMC:s medlemmar chansen att köpa ett set touringkläder till specialpris.

Det finns två set att välja på eller självklart köpa båda två. Du kan köpa både i Handelsbodens webshop och i någon av de sex butikerna.
Gäller fram till 31/10.

Rabattkod anges i webbshopens kassa. Ditt SMC-medlemsnummer ska lämnas i meddelanderutan "Orderinformation". Det går även att utnyttja rabatten i någon av våra sex butiker. (Även då gäller att visa rabattkod och medlemsnummer.)
Rabattkod: SMC2017-1

Richa Cyclone Jacka Finns i svart och med neondetaljer 4999 kr, byxa 3999 kr = 8998 kr, med SMC rabatt 6998 kr. Comborabatt 2000 kr
Rabattkod: SMC2017-2

4BiKERS Gant 2399 kr 4BiKERS Oracle 1999 kr = 4398 kr, med SMC rabatt 3298 kr. Comborabatt 1100 kr

RICHA CYCLONE Jacka.
Snygg GORE-TEX-jacka med många finesser. Självklart finns ett vattentätt GORE-TEX-membran. Justeringar runt armarna, i midjan, vid rumpan, runt bröstet och runt nacken - allt för att jackan alltid ska sitta perfekt. En mjuk, tjock, urtagbar foderjacka, som även kan användas som jacka separat. Axlar och armbågar är förstärkta med ett kraftigare tyg. Jackan är försedd med CE-godkända D3O skydd för axlar, armbågar och rygg. Ventilationsöppningar finns både fram och bak. Lång dragkedja finns för att koppla ihop med Richas byxor, som har samma kedja. Tre innerfickor samt fyra yttre, varav en stor på nedre delen av ryggen. Välj mellan helsvart och svart/neon.

RICHA CYCLONE Byxa.
Cyclone är en byxa för dig, som vill ha extra allt. Med yttertyg i Cordura® och ett GORE-TEX®-membran tillsammans med ett urtagbart värmefoder blir du inte besviken. CE-godkända D3O skydd för höfter och knän ingår. Koppla gärna denna byxa till jackan Cyclone  med den långa kopplingsdragkedjan, så får du ett helt GORE-TEX®-ställ i världsklass.

GANT.
Allvädersjacka av hög klass. Gant har en mängd bekvämligheter och finesser som t ex stora ventilationsöppningar med magnetfästen på bröstet och justeringar för armar och midja, som gör att jackan sitter perfekt. Urtagbart värmefoder och ett allvädersmembran, som håller dig varm och torr på resan. Försedd med CE-godkända skydd för axlar och armbågar samt ficka för ryggskydd.

ORACLE.
Allvädersbyxa med enastående passform och många tekniska lösningar. Urtagbart värmefoder, stretchpartier vid knän och rygg, stora ventilationsöppningar på framsidan låren och tryckta, diskreta reflexer för god synbarhet. Byxan har snygga röda detaljer. Hängslen och kort kopplingsdragkedja håller glipan i ryggen borta. Höfter och knän försedda med CE-godkända skyd