Annonser

 

TomTom Rider - Upptäck nästa äventyr

 

VÄLJ DIN UTMANING

Hämta inte bara din destination, välj din resa genom att anpassa alla detaljer. Förbättra din körförmåga genom att välja höjd- och kurvtagningsnivåer direkt på din navigator eller när du planerar rutten på MyDrive.

STYR SKÄRMEN

Denna handskanpassade touchscreen erbjuder nya känslighetsnivåer. På den smarta skärmen på Rider 450 kan du växla läge mellan tunna och tjocka handskar, så att det passar det du har på dig. Även när det regnar svarar den här skärmen på tryckningar snabbt och korrekt.

UTRUSTAR DIG FÖR UPPTÄCKTER

Ge dig ut på vägarna med några av världens bäst utvalda rutter tillgängliga offline på din Rider 450. De är kopplade med livstids världskartor, trafikinfo och fartkameravarningar live så att du kan fokusera på vägen framför dig

KÖR TRYGGT

Undvik överraskningar längs vägen med TomTom Rider-navigatorn i stående visning, vilket tydligt visar alla kurvor som närmar sig så att du kan förbereda dig för nästa sväng. Tack vare varningar för olycksdrabbad vägsträcka och trafikstockning vet du när du ska köra försiktigt, så att du kan känna dig trygg.

HÅLL KONTAKTEN

Använd ditt headset med trådlös Bluetooth®-teknik för att ringa och ta emot samtal via din TomTom Rider, som har telefonens alla kontakter. När du inte är i samtal kan du via headsetet höra navigeringsanvisningar, så att du kan hålla ögonen på vägen. Dela sedan dina GPX-rutter direkt med andra motorcyklister med hjälp av motorcykelnavigatorns Bluetooth-anslutning.

PRISBELÖNT DESIGN

Den robusta designen med metallic-kanter på Rider 450 gör den väderskyddad och falltålig enligt standarden IPX7, redo för åkturer i alla förhållanden. Det finns inbyggda högtalare så att enheten också kan monteras i en bil. Tack vare det universella RAM-fästet finns det en perfekt plats för Rider 450 på din motorcykel.

Mer:

Livstids världskartor*: Installera och uppdatera

världskartor utan extra kostnad under

motorcykelnavigatorns livstid.

Stående visning: Du kan rotera till stående

visning för att se mer av kurvorna framåt.

Livstids TomTom Traffic**: Få smarta

rutter som undviker trafik i realtid under

motorcykelnavigatorns livslängd.

Synlighet i solsken: Använd olika färgalternativ

vid olika tidpunkter på dagen.

Livstids Fartkameror***: Du får varningar när du

närmar dig fartkameror.

Resestatistik: Se hur långt, hur snabbt och hur

länge du har kört.

 

TÄVLA OCH VINN TOMTOM RIDER 450 PREMIUM PACK

Tävlingsfråga: 

Vilken längd i km har den förinstallerade Nordiska rutten Fylkesväg 17 i Norge? 

Maila ditt svar till tomtomrider@svmc.se Vi vill ha ditt svar senast den 25:e juni för att vara med i den första tävlingen. Vill du delta i den andra tävlingen så vill vi ha ditt svar senast den 6:e augusti. Vinnaren presenteras här på denna sida. Vänligen ange namn och telefonnummer i ditt svar så att vi får tag på dig. 

Vinst: TomTom Rider 450 premium pack. I förpackningen ingår även monteringssats, hållare och strömkabel, till bil samt stöldskyddslösning och skyddsfodral. Värde 4.899 kronor, ordinarie pris.

Svaret hittar du på www.tomtom.com

Vinnare före midsommar: 

Vinnare efter midsommar: 

 

Vill du köpa nya TomTom Rider 450 med SMC-rabatt? Klicka på bannern nedan.