Annonser

 

Eckerö Linjen

Vinn en resa till underbara Åland med Eckerö Linjen!

UPPLEV ÅLAND MED ECKERÖ LINJEN

Unna dig en båtresa på Ålands hav med vårt trivsamma fartyg M/S Eckerö. Oavsett om du kryssar fram och tillbaka eller är på väg till Åland för vidare äventyr lovar vi att göra vårt bästa för att du ska ha en trevlig resa med oss. Välkommen, vi ser fram emot att få ha dig som gäst ombord.

TILL BORDS OMBORD

Många reser med Eckerö Linjen främst för matens skull. Menyn speglar årstiderna och förändras med säsongens råvaror. Maten är omsorgsfullt tillagad ombord av lokala råvaror från Åland och Roslagen.

I bufférestaurang Bornholm står det klassiska smörgåsbordet alltid uppdukat och temat varierar efter säsong – skärgårdsbord, påskbord, viltbord och julbord. I à la carte-restaurang Rospiggen står högklassig mat och goda viner på menyn, medan Kafé Käringsund erbjuder bland annat rejäl husmanskost, smörgåsar och kaffebröd. Sommartid serveras olika grillrätter i Bistro Byholma. Det finns med andra ord något för alla smaker!

FYNDA I MAGASIN MÄRKET

I vår stora och välsorterade butik Magasin Märket hittar du parfymer, accessoarer, goda drycker och godis till förmånliga taxfreepriser. Här finns alla välkända märken och dessutom produkter som är tillverkade på Åland och i Roslagen.

INGEN SOMMAR UTAN ÅLAND

Låt nästa utlandsresa gå till Åland. Boka en stugsemester vid havet, ett bekvämt boende på hotell mitt i centrala sjöfartsstaden Mariehamn eller välj att bo på ett charmigt gästhem på den åländska landsbygden. Åland erbjuder, förutom en vacker skärgårdsnatur, aktiviteter och evenemang som passar alla åldrar. Besök Vikingamarknaden, en av Europas största, som ger en inblick i livet under vikingatiden då underhållningen bestod av gycklare och eldakrobatik. På Ålands Sjödagar kan du följa med i hur de gör gamla träbåtar, njuta av underhållningen och låta ögat vila på de vackra skutorna som ligger vid kaj. Eller varför inte förlänga sommaren med ett besök på en av höstens höjdpunkter, Skördefesten, där man kan besöka öppna gårdar runtom på Åland.

Eckerö Linjen erbjuder också resor specifikt för dig med MC. Det är 65 km från Eckerö i väst till Hummelvik på Vårdö i öst men det finns över 900 km väg att upptäck. Passa på att ta en avstickare från någon av huvudvägarna och kör in längs de små byvägarna med fantastiska havsvikar, små caféer och ljuvliga utsiktsplatser.

Läs mer på www.eckerolinjen.se

 

Vill du veta vad som är Gott på riktigt med Eckerö Linjens köksmästare? Klicka på färjan!

 

Tävlingsfråga:
Vad heter á la carterestaurangen ombord på M/S Eckerö? 

Maila ditt svar till eckerolinjen@svmc.se Vi vill ha ditt svar senast den 26:e juni. Vinnaren presenteras här på denna sida. Vänligen ange namn och telefonnummer i ditt svar så att vi får tag på dig. 

Vinst: MC-weekend på Åland för 2 personer. I resan ingår person- och MC-biljett (en MC) t/r med Eckerö Linjen, logi i standardrum två natt på hotell inkl. frukost samt en Ålandskarta. Värde 1850 kronor.

Svaret hittar du på www.eckerolinjen.se