Avrostning/Grundkurs 2017

Avrostning 2017 en grundkurs inom School

 

Avrostning på Gillinge

Avrostning 2017

De flesta motorcyklister använder inte sin mc under hela året. Väldigt många ställer av motorcykeln i oktober och börjar inte köra förrän i april året därpå. Då har många av oss blivit lite ringrostiga (därav namnet "Avrostning"). Det finns all anledning att träna på både balans och konsten att bromsa på ett bra sätt.

 

Polisens mc-förare tillåts inte köra motorcykel i trafik förrän de genomgått årlig vårkurs. Så borde alla motorcyklister tänka.

Avrostningskurserna kan ha lite olika innehåll men balans- och bromsövningar är obligatoriska. Det är ett bra sätt att komma igång att träna vintertrötta muskler och reflexer som är bra att ha som motorcyklist.

Vi bromsar, balanserar, svänger, prövar och övar. Om du vill så visar vi dig även hur du gör en säkerhetskontroll på din hoj.

 

Söndagen den 23 April 2017, Grundkurs/ Avrostning  Fullt!!

Plats
Gillingebanan, Vallentuna
Pris: 
300 kronor.(400kr för ej medlem. Du kan bli medlem på plats)
Tider
Inskrivningen är öppen 08.15-08.45. Dagen slutar ca 16.30, vi gör avbrott för lunch.

OBS! Antalet platser är begränsat, kom i tid. Du kan förboka dig genom länken till höger. Vi tar tyvärr ej kort men däremot swish.

 

Lördagen den 29 April 2017, Grundkurs/ Avrostning Fullt!!

Plats:
Gillingebanan, Vallentuna
Pris:
300 kronor.(400 kr för ej medlem. Du kan bli medlem på plats)
Tider:
Inskrivningen är öppen 08.15-08.45. Dagen slutar ca 16.30, vi gör avbrott för lunch.

OBS! Antalet platser är begränsat, kom i tid. Du kan förboka dig genom länken till höger. Vi tar tyvärr ej kort men däremot swish.

OBS!! Vi planerar att hålla en tjejgrupp, så tjejer boka gärna in detta datum.

 

I mån av platser kan vi även ta emot deltagare på Gillinge direkt på morgonen. Dessa platser är först till kvarn som gäller!
Ett tips! Vill du vara säker att du kan komma så boka dig! 

 

....samt att vi planerar för kvällsavrostningar i mindre skala på annan plats. Återkommer med mer detaljer.

OBS! Viktigt att du kommer i tid och har med dig ett giltigt körkort, är klädd för att köra hoj ( inga vanliga jeans med andra ord..) och att hojen är påställd, trafikförsäkrad och är i trafiksäkert skick. Besiktning görs på plats.

Även i år kommer vi att tillåta övningskörning. Dock gäller reglerna att det är handledaren som ansvarar för körningen. Läs mer om övningskörning här.

 

Hitta hit; Gillingebanan 
Stockholms
Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB

Gillinge 1, 186 21 Vallentuna
08-514 403 00 · gillinge.se
 

Anmälan till avrostningen Gillingebanan

Pris 300 kr för SMC medlem. 

Pris 400 kr för ej SMC medlem. Det går att bli medlem på plats via SMC-appen och faktura skickas hem. Då betalar du 300 kr på plats.
Mer info http://www.svmc.se/smc/medlemskap/


Nytt för i år! För er som inte bokar sig innan för att säkra sin plats utan chansar på plats finns i år swish för betalning. Detta gäller även för köp av mat. 

 

Anmälan kan du göra här!


Undrar du över något?
I så fall kan du skicka e-post till avrostning@smcstockholm.se.

 

Betalning; Hur gör jag?

Du som har föranmält?  När du har fått en bekräftelse att du kommit med på kursen så betalas det in på SMC Stockholms bankgiro 158-3186, skriv ditt medlemsnummer som referens och ditt hela namn. Skall vara betald 10 arbetsdagar efter din bokning för garanterad plats.

Mer information om avrostningen kommer en vecka innan i din mailkorg.