Annonser

 

TRAFIKLOTTERIET

Vinn 7 miljoner på din regskylt! Din regskylt är din lott.

I Trafiklotteriet är det din registreringsskylt som är din lott! Vilket innebär att du kan vinna miljoner på din gamla motorcykel, morfars traktor eller mammas trogna lilla silverpil. Och det fina är att du själv väljer vilket registreringsnummer du vill ha!

Lotteriet bygger på samma logik som registreringsskyltar men har ingen övrig koppling till bilregistret. Du behöver inte vara ägare av det fordon du registrerar så skynda dig att registrera ditt nummer innan någon annan gör det. Tänk på att bokstäverna I, Q, V, Å, Ä, Ö och 91 stycken olämpliga bokstavskombinationer inte finns på svenska registreringsskyltar och därmed inte går att registrera.

Du får första veckan gratis!

En lott i Trafiklotteriet kostar endast 40 kronor i veckan. Men just nu får du som är SMC-medlem första veckan gratis! Du väljer själv om du vill fortsätta och i så fall hur länge. För varje vecka du är med får du nya chanser på storvinsterna och du bidrar också till att rädda liv i trafiken.

KLICKA HÄR OCH HÄMTA GRATISLOTTEN 

Rädda liv med din lott!

Trafiklotteriet drivs av NTF (Nationalföreningen för Trafiksäkerhetens Främjande) och allt överskott från lotteriet går oavkortat till NTF. NTF verkar för ökad säkerhet på våra vägar med nollvisionen med noll döda och allvarligt skadade i trafiken, som långsiktigt mål. Med din lott bidrar du till att göra denna nollvision verklig.
VinnareVinnareVinnare