Annonser

 

Få kick-back till MC-klubben när medlemmarna bokar Hoj-X

På Hoj-X 2018 ger din MC-klubb chansen att fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar.

Alla SMC-ansluta klubbar erbjuds nämligen kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X senast 31 december. Kickbackens storlek är 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Klubbmedlemmen bokar själv sin hytt utefter eget önskemål.

Det vi behöver för att kunna betala ut kick-backen är en sammanställning med namn på klubbmedlemmarna som bokat Hoj-X. Listan på inbokade klubbmedlemmar ska vara oss tillhanda senast den 31:e december 2017. Denna lista jämför vi med passagerarlistan och utbetalar 100 kronor per klubbmedlem men också 100 kronor för respektive och/eller kompis till klubbmedlemmen.

Vissa klubbar är så stora att hanteringen blir mycket svår att göra för den enskilde klubbansvarige. Därför ger vi ett alternativ som är enklare, inte bara för den stora klubben utan kanske också för den lilla. Be klubbmedlemmarna att ringa in sin bokning. De ska alltså inte boka online. Be dem uppge klubbtillhörighet när de ringer. Normalt tillkommer en bokningsavgift när man ringer in sin bokning. Denna har vi förhandlat bort. Priset blir detsamma som för onlinebokning.
På detta sätt får TallinkSilja en lista att göra utbetalning efter. Som klubbansvarig kan du själv välja vilket av förfaringssätten som passar dig bäst.

Utbetalning av kick-back sker några veckor efter kryssningen.

Klubbmedlemmar ska ringa 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2018. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer.

Klubbar erbjuds även att hålla klubbmöte på färjan - kostnadsfritt. Det vi behöver veta är antal mötesdeltagare samt tid för mötet.

För bokning av klubbmöte och frågor vänligen kontakta Johan Ström  
Telefon; 0243-822 85

Är inte din MC-klubb SMC-ansluten? Det finns många orsaker att vara det!

Skriv gärna ut och sätt upp den här affischen på din klubb.