Annonser

 

Fotogalleri

Har du tagit en bra MC-bild?

SMC behöver bra, roliga och informativa bilder till foldrar, broschyrer, hemsidan och liknande. Så du som vill dela med dig av dina bilder är välkommen att skicka in till vårt Fotogalleri.

OBS: Du som skickar in bilder ger samtidigt SMC rätten att fritt använda och publicera bilderna på webb och i tryck, endast avseende SMC-trycksaker och SMC:s hemsida. Det måste vara du själv som tagit bilden! Vi vill dessutom att bilden ska finnas högupplöst för tryck. Formatet ska vara JPG. Vi skriver förstås ditt namn då fotobyline anges.

Till Fotogalleriet

 

 

2012-års fototävling

Under sommaren och hösten 2012 pågick en fototävling. Vi fick massor av fina bidrag. Här presenterar vi vinnarna i respektive kategori.

MC-gemenskap

Christer Beckman i Stockholm, som vinner ett 4bikers ryggskydd Safe från Handelsboden.

 

MC i trafik

Fredrik Elfdahl i Hägersten som vinner en Schuberth MC-hjälm signerad av Alla F1-förare som kör med Schuberth-hjälmar, nämligen Michael Schumacher, Nico Rosberg, Fernando Alonso och Felipe Massa. Storlek 58/59. Finns ett exemplar i Sverige.

 

MC-körning - det roligaste som finns

Anders Nordén i Hagfors,som vinner en T-shirt från Padgett, signerad av John Mc Guiness, legendar genom att ha vunnit 17 lopp på Isle of Man TT.

 

"Extrapriser"

Sture Stelbenalbum skickats till: Gustav Johansson, Lennart Åström, Kjell Isaksson och Fredrik Jensen.

Vi stänger inte möjligheten att ladda upp bilder.

Här hittar du alla bilder och kan ladda upp fler http://www2.svmc.se/album/